Obavijesti

Show

Komentari 2

Nastavci u razvoju: Dolazi nam još mnogo 'Istjerivača duhova'

Nastavci u razvoju: Dolazi nam još mnogo 'Istjerivača duhova'
2

Ovogodišnji reboot praktički svima omiljenih 'Istjerivača duhova' doživio je krah na kino blagajnama, a niti kritika mu nije bila sklona. Zašto se onda snimaju nastavci?

VIDEO

Ivana Reitmana pamtimo po režiji mnogih filmova no onaj koji je većini ipak najviše ostao u sjećanju njegov je hit film iz 1984. godine, 'Istjerivači duhova'. U rebootu kojeg smo imali prilike pogledati tijekom ovog ljeta Reitman je bio producent.

U podcastu kojeg je nedavno snimio s podcasterom Mr. Wavvyjem, redatelj je izrekao neke tvrdnje koje su nam ostale u umu kao podosta bizarne.

- Bit će još mnogo 'Istjerivača', samo što su trenutačno u razvoju - izjavio je Reitman.

Znači li to da bi ovogodišnji propali reboot mogao uistinu dobiti nastavak? Ako je odgovor da, svakako ćemo dobiti značajno jeftiniji film od onog koji je snimljen. Film kojeg je snimio redatelj i scenarist Feig pokušao je biti blockbuster no kako je ispalo, nije uspio niti u tome, niti je povratio svoj uloženi novac.

A kako su prava na neku franšizu prebitna stvar, Sony Pictures zasigurno neće dopustiti da im ista izmaknu kroz ruke, kao što su im umalo propala prava na Spidermana.

Da podsjetimo, ovogodišnja verzija 'Istjerivača duhova' zaradila je ukupno 229 milijuna bruto američkih dolara, na proračunu od 144 milijuna za snimanje i barem još 100 milijuna za marketing. A kako se na tu zaradu još moraju platiti razni porezi te kako je to bruto zarada pa stoga studio ne dobiva cjelokupnu svotu, možemo reći da nam je stvarno neshvatljivo zašto bi Sony odlučio nastaviti išta raditi s tom franšizom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode