Show

Komentari 5

Nastavlja se drama: Angelina Jolie dobila dokumente iz FBI-a protiv bivšeg muža Brada Pitta?

Nastavlja se drama: Angelina Jolie dobila dokumente iz FBI-a protiv bivšeg muža Brada Pitta?

Prema pisanju britanskog tabloida, izvještaj o svađi, zbog kojeg je navodno došlo do jednog od najpoznatijih holivudskih razvoda, broji više od 100 stranica

Glumica Angelina Jolie (47) dobila je navodno hrpu dokumenata od FBI-a iz istrage o navodnom incidentu u zrakoplovu između nje i bivšeg supruga Brada Pitta (59), piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema pisanju britanskog tabloida, izvještaj o svađi, zbog kojeg je navodno došlo do jednog od najpoznatijih holivudskih razvoda, broji više od 100 stranica.

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

Angelina je izvještaj dobila nakon sudskog postupka početkom ovog mjeseca. Očekuje se da će krajem siječnja dobiti i ostatak dokumenata.

Inače, Jolie je podnijela protutužbu protiv Pitta u kojoj je iznijela ozbiljne optužbe. Detaljno je opisala događaj koji navodi kao zlostavljanje u privatnom zrakoplovu 2016. godine.

- Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa i laktom. Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni - pisalo je u podnesku.

EE British Academy Film Awards London

Pittov glasnogovornik rekao je za CNN da su optužbe potpuno neistinite i da Angelina lažima želi okrenuti djecu i javnost protiv oca.

German premiere of the feature film "Bullet Train

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE ZBOG DJECE

Najčitaniji članci