Obavijesti

Show

Komentari 6

Nastup E. Kokić na Dori je upitan zbog birokracije

Nastup E. Kokić na Dori je upitan zbog birokracije
3

Dva dana prije Dore E. Kokić nema koga da joj glumi anđela. V. Tintor, koji je već uvježbao nastup, to ne smije jer nije hrvatski državljanin

VIDEO

Ja sam luda žena, očajna je Emilija Kokić. Na Doru ide s pjesmom “Anđeo” i zamislila je da dok ona pjeva binom prošeta anđeo.
- Koreografiju za anđela već je uvježbao novosadski glumac Vladimir Tintor koji je glumio u “Zabranjenoj ljubavi” - kaže Emilija.
No pravila Dore kažu da svi izvođači i autori koji izlaze na binu moraju imati hrvatsko državljanstvo. Tintor nije izvođač, no pošto bi bio na bini, tretira se kao izvođač.
- Zvala sam dosta ljudi da mi glume anđela, no teško je naći nekoga slobodnog u tako kratkom vremenskom roku. Nije to ništa komplicirano, anđeo ne pjeva niti išta govori, već jednostavno treba biti prirodan. Užasno mi je važno da nađem nekoga jer bez anđela sve to nema smisla - kaže Emilija.
Bez anđela, scenski nastup Emilije Kokić je upitan.

NA DORI I NEGATIVKA IZ "DOBRIH NAMJERA"
U finale Dore izravno je ušla debitantica Diana Lovrin, najpoznatija kao negativka Karla Bergman iz serije “Dobre namjere”. Izvest će pjesmu Huseina Hasanefendića “Zažmirim i putujem”. Rođena je u New Yorku, gdje je završila studij glazbe i drame te pjevala po klubovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu