Obavijesti

Show

Komentari 66

Nivesini 'Karanfili' hit godine prema izboru čitatelja 24sata

Nivesini 'Karanfili' hit godine prema izboru čitatelja 24sata
22

Na 6. CMC festivalu u Vodicama dodijeljena su posebna priznanja izvođačima. Rozga je izvođač godine CMC televizije, a Bebek je proslavio 40. godina karijere

VIDEO

Iako CMC festival nije natjecateljskog karaktera na kraju 6. CMC festivala podijeljena su neka priznanja. Pjesmu 'Karanfili' Nives Celzijus i TS-a Petica, čitatelji 24sata proglasili su hitom godine. Nives je nagradu uručila novinarka 24sata Tatjana Pacek. Pjevačica se zahvalila svim čitateljima 24sata.

Croatia Records dodijelila je posebno priznanje Željku Bebeku za 40. godina karijere. Mario Kovač, izvršni direktor CMC televizije, uručio je i posebno priznanje za izvođača godine Jeleni Rozgi koja je odmah zapjevala 'Nirvanu'.

Pozdravima posjetiteljima, gledateljima i našim reprezentativcima u Brazilu voditelji Dalibor Petko i Ana Radišić otvorili su revijalnu večer 6. CMC festivala koja je službeno počela nastupom Dražena Zečića (46). On je izveo pjesmu 'Tako sam sretan što te vidim'. 

Idući izvođači bili su klapa Šufit s pjesmom 'Zavezan'.

Pamela Ramljak (35) koja prvi put na festivalu nastupa kao solistica, najavila je Kikija Rahimovskog (32) i njegovu pjesmu 'Korak prekratak', a nakon toga je i sama zavladala pozornicom s pjesmom 'Prijateljica'.

Bojan Jambrošić (28) s 'Obećanom ljubavi' razgalio je ženski dio publike. 

Iz Dubrovnika je stigao bend Silente i odlično izveo pjesmu 'Morski ljudi, morske žene' nakon čega ih je na pozornici zamijenio Alan Hržica (36) s pjesmom 'Ne da ti tuga'. 

Kim Verson (21) pjesmom 'Jača si od svih' svoje starije kolegice izaziva na dvoboj zaključio je Petko dok je najavljivao mladu zvijezdu, a našalio se i dok je najavljivao Đanija Stipaničeva (45) i njegovu 'Laž'. 

Vodička gradonačelnica, Branka Juričev Martinčev (49), najavila je klapu Sveti Florijan i pjesmu 'Bila si mi sve', ali istaknula je kako je jedna druga klapa najzaslužnija što je CMC festival upravo u Vodicama, a to su Godimenti. Festival je nastavio u istom tonu pa je iduća nastupila klapa Iskon s 'Okreni se'.

CMC festival nije natjecateljskog karaktera, ali čitatelji portala 24sata su glasovanjem odabrali Hit godine. Ime pobjednika saznat ćemo na kraju večeri.

Giuliano (41) otpjevao je 'Gdje smo mi', a nakon njega uslijedila je jedna suradnja. Ivana Banfić (44) i Leteći odred udružili su snage u pjesmi 'Priznaj mi'.  

Opća Opasnost primila je u petak posebno priznanje CMC Televizije za bend godine, a njihov nastup s pjesmom 'Stranci' najavile su dvije obožavateljice koje su na festival došle iz Zagreba samo zbog ovog benda. Slavonski blok festivala počeo je nastupom Igora Delača koji je pjesmu 'Dome najdraži' posvetio stradalima u poplavama u Slavoniji.  Bećarski blok festivala nastavio se uz 'Trebam te još' Bosutskih bećara.

Ivana Banfić i Ivana Kovač (36), kojima pjesme piše Denis Dumančić (44) igrale su 'Bim bam bus' za to kojoj će pripasti iduća njegova pjesma, a zatim su najavile Ivana Zaka (35) s 'Usnama Varanim'. Zak je u subotu popodne primio priznanje za srebrenu nakladu albuma 'Bolja od najbolje'. Kao što je i najavljivala, Ivana Kovač, rasplesala je publiku svojim novim hitom 'Ludilo'.

Očekivano, najatraktivniji scenski nastup do sad imala je Nives Celzijus (32) koja je izazvala opće oduševljenje publike. Njoj i dečkima iz Petice na pozornici su se pridružili plesači, a Nives je nastupala u bijeloj haljini. U jednom trenutku strgnula je suknju i ostala samo u gaćicama i zavodljivo plesala uz taktove pjesme. 

Nakon izvedbe 'Pusti me da živim' Klape Godimenti, Jusa Rona i Taza Solde Petko je rekao Nives da mu je vruće, na što ga je ona upitala želi li da puše, a zatim je iz njegovog džepa izvukla karanfil.

Poslije vatrene crnke Nives pozornicom su zavladale dvije 'opasne' plavuše. Maja Šuput (35) s dance hitom 'Neprilika' te Andrea Šušnjara (27) i Magazin sa 'Školovana da preživim'.

Alka Vuica (53) predvodila je svoju 'Žensku posadu' odjevena poput kapetanice broda, a s njom su na pozornici bile i atraktivne plesačice. Mladen Grdović (55) nastupio je s 'Crvenim Ferrarijem', a Maja je Petku priznala da bi s Mladenom sjela u autu pod uvjetom da ona vozi. 

Poslije Željka Bebeka (68) i njegova 'Ožiljaka' Jelena Rozga (36) sve je prisutne očarala je svojom seksi haljinom, a Petko je 'pao u nesvjest' kada ga je poljubila prije nego je najavila Tončija i Madre Badessu s 'Guštan', a zatim i sama zauzela pozornicu s 'Okusom mentola'. 

Jelenin nastup bio je i posljednji na festivalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu