Obavijesti

Show

Komentari 73

Natali i Hrvoje oduševili Ivana Pažanina: Pire je 'sami seks'

Natali i Hrvoje oduševili Ivana Pažanina: Pire je 'sami seks'
1

NA SETU NIKAD NIJE DOSADNO Špičeka su naljutile i Ozana i Katarina, pa se čak morao i prekrižiti kada je čuo da su bacile jedan od najboljih i najvažnijih sastojaka svog jela

VIDEO

Natali i Hrvoje apsolutno su oduševili Pažanina, koji je posegnuo i za vrlo slikovitim opisom njihova jela. Mladi par je pripremao janjetinu, a žiri nije ostao ravnodušan ni na njihovu prezentaciju jela.

- Napravili smo vam prekrasno kremasti pire od cvjetače i krumpira aromatiziran maslacem, lijepe glazirane mrkvice s bijelim vinom, šećerom i kajenskim paprom te najljepšu moguću janjetinu polegnutu na božanstveni jastuk od luka i bijelog zelja - izložio je Hrvoje. 

- Puno stvari učimo od žirija pa smo i ovu prezentaciju naučili od njih. Uporno nam ponavljaju da ne smijemo govoriti ´neki umak´, ´neki pire´ i slično, pa smo ih poslušali - objasnila je Natali. 

- Malo sam pretjerao, ali namjerno, da im bude simpatično -  dodao je Hrvoje. No u svom izlaganju nije pretjerao jer je jelo bilo odlično. 

- Jelo je jako dobro, meso je odlično ispečeno, savršeno. To je bio njihov moment. Pire je fantastičan, ekskluziva sama. Reklo bi se dolje kod mene ´seks sami - komentirao je Pažanin.

Natali i Hrvoje dan su završili s najboljim ocjenama i od žirija zasluženo dobili 27 bodova. Najlošije su večeras bile Katarina i Ozana, koje su za svoje jelo dobile svega 14 bodova. Na vrhu tablice je stanje nepromijenjeno i tu se nalaze Moira i Zdravko, dok su na dnu tablice Anna i Sara.

Pokretanje videa...

01:21

Kristijan i Martin su poslušali Žakline i napravili novu salatu, a i umak koji su pripremili je bio ukusan. No problem je u njihovom jelu nastao sa začinima. Arsen i Željan dobro su ispekli ribu, no špinat im ovoga puta nije najbolje uspio, a Pažanin im je zamjerio kuhanje tikvica.

Anna i Sara su se dobro snašle s pripremom ogromne hobotnice, no zeznule su kod serviranja. Naime, za takvu vrstu jela potreban je duboki tanjur, a Pažanin im je zamjerio i to što su u palentu dodale luk. Špiček se ozbiljnije naljutio na njih i to zbog toga što su djevojke servirale svega tri ploške tikvice, dok su većinu toga bacile u smeće.

Špičeka su naljutile i Ozana i Katarina, pa se čak morao i prekrižiti kada je čuo da su bacile jedan od najboljih i najvažnijih sastojaka svog jela. 

- Perfektno ste zapekli kunića i perfektno ste dinstale luk. To je ono što govorim stalno, pola priče je gotovo. Ali dalje niste znale - komentirao je Špiček. 

- Nisu dobro usitnile peršin, a kroketi su bili puni ulja. No cijeli tanjur je imao dobar okus. Ali nisu dovršile jelo - zaključio je Pažanin. Moira i Zdravko su zeznuli u pripremi kaše koja je servirana raskuhana, a Sanja i Morena svojim telećim odreskom nisu oduševile žiri. 

- Teletina nema neku čar, sve mi je nedorečeno, prilog je nezgrapan. Kao da od početka nije bilo prave ideje - zaključio je Špiček.

Kandidati imaju još jedan dan za pokušaj spašavanja stanja na bodovnoj tablici. Tko će u duel u četvrtak, doznat ćemo već sutra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini