Obavijesti

Show

Komentari 1

Nataša i Dario iz 'Superpara' o zdravstvenim problemima kćeri i odlasku iz showa: Sve za nju!

Nataša i Dario iz 'Superpara' o zdravstvenim problemima kćeri i odlasku iz showa: Sve za nju!
6

Od samog početka su bili najbolji, komentirali su gledatelji ispred malih ekrana, a onda su i gledatelje i ostale kandidate iznenadili odlukom da svojevoljno napuštaju show

VIDEO

Odluku da napuštamo Superpar smo morali donijeti zbog naše kćerkice, nije mogla biti više s bakom jer je previše vezana za nas. Ljubav i briga prema djetetu su najbitnije stvari u životu i, naravno, to je i presudilo. Stvarno smo bili superpar, trudili smo se osvajati te izazove, ali eto, dijete je ipak najbitnije, rekli su nam Nataša (28) i Dario Brestovec (31) iz 'Superpara' koji su prvim epizodama svojevoljno odlučili napustiti show.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hana Rodić 00:59

Njihova ljubavna priča počela je prije četiri godine, a kažu nam, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja.

- Naša ljubavna priča započela je na prvi pogled. Jednostavno smo se pogledali - i to je bilo to. Kako je vrijeme teklo, tako smo shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Jednostavno, ljubav je presudila u našem slučaju - objasnila nam je Nataša.

Nakon gledanja prethodnih sezona 'Superpara' pitali su se zašto i oni ne bi probali pa su se prijavili. 

- Dario je ispočetka rekao kako je skeptičan oko prijave, no međusobni dogovor je presudio - rekla nam je kroz smijeh Nataša.

Od samog početka su bili najbolji, komentirali su gledatelji ispred malih ekrana, a onda su i gledatelje i ostale kandidate iznenadili odlukom da svojevoljno napuštaju show.

- Napustili smo show zbog naše kćerkice - rekli su nam te dodali:

- Odlazak je za nas bio jako emotivan baš zato što smo se pokazali onakvima kakvi jesmo i time osvojili srca ostalih parova. Također je bio jako emotivan jer smo znali koliko smo bili dobri i koliko smo se trudili u izazovima.

Azelma iz 'Superpara' o nevjeri u braku: Bilo je suza i boli, bolje bi mu bilo da se više ne ponovi!
Azelma iz 'Superpara' o nevjeri u braku: Bilo je suza i boli, bolje bi mu bilo da se više ne ponovi!

U jednoj od prvih emisija priznali su da im je kćerkica najbitnija te da je ranije imala zdravstvenih problema.

- Da, imala je nekih manjih zdravstvenih problema u vidu bronhitisa i atopijskog dermatitisa, nije to bilo ništa ozbiljnije, ali i te male probleme smo odlučili riješiti raznim prirodnim biljkama, a ne lijekovima. Općenito imamo stav da doma koristimo samo prirodne načine liječenja, a što manje lijekova i kod običnih prehlada. Tako je ona neko vrijeme imala smanjen imunitet, no mi smo to jako brzo podigli i riješili. Evo je sada trči uokolo kao prava velika cura - ispričao nam je ovaj veseli par.

Prije odlaska Nataša i Dario preselili su Veroniku i Maxa iz podruma u najbolju sobu u kući, što znači da su se Martina i Ismael preselili u najgoru sobu, pisali smo ih i kako su donijeli tu odluku.

- Odluku smo donijeli na temelju emocija, Veronikina dobrota nas je oduševila, a i sama je izjavila da ima tremu i strah od kamera pa smo htjeli da se ona i Max opuste i odmore u najboljoj sobi i da im to da, kako se kaže, vjetar u leđa. Ismaela i Martinu smo smjestili u najgoru sobu iz razloga što su probali onu najbolju sobu pa da malo vide i najgore uvjete s obzirom na to da su i pali drugi izazov. Ništa osobno - iskren je bio ovaj par.

Tajna njihovog braka je ljubav.

-  Iskrena ljubav u životu dvoje ljudi pobjeđuje sve svađe, prepreke, probleme i ostalo. Ljubav je nama najvažnija stvar u braku. Sve ostalo se može izgubiti, ali ljubav prema nekome koga voliš, to nikad ne prestaje. Ljubav može sve - ispričali su.

Nataša i Dario, objašnjavaju nam, da se s teškim trenutcima nose dobro jer svaki problem rješavaju zajedno.

-  Znači, ako i postoji nešto, uvijek priđemo jedan drugom i kažemo što nas muči i onda to zajedničkim snagama riješimo. Kod nas skoro nikad nema svađa, samo dugi razgovori koji mogu potrajati satima, pa čak i danima, ali rješenje bilo kojeg problema nađemo brzo i zajedničkim snagama ga i riješimo - zaključio je ovaj par.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega