Obavijesti

Show

Komentari 19

Nataša Janjić: Ples oko šipke svladala sam bez problema

Nataša Janjić: Ples oko šipke svladala sam bez problema
3

Zagrebačka glumica otkriva kako se pripremala za ulogu nesvakidašnje žene s društvenog dna “oduzete” od pakla droge i alkohola u srpskom filmu “S/kidanje”

VIDEO

Beogradski redatelj Kosta Đorđević nazvao me i rekao da ima ulogu za mene. Budući da je u pitanju mlad i jako talentiran redatelj, a scenarij mi se odmah svidio, prihvatila sam ulogu. Bilo mi je zanimljivo odigrati djevojku s društvenog dna, plesačicu u noćnom klubu i pomalo ‘oduzetu’ od alkohola i droga. To je uloga koju mi redatelji gotovo uopće ne namjenjuju, a glumcima je uvijek najizazovnija, kaže Nataša Janjić Lokas (31), koja je nedavno u Beogradu završila snimanje novog filma “S/kidanje” čija se premijera u Hrvatskoj očekuje na ljeto. Riječ je o ljubavnoj priči s elementima komedije o troje mladih ljudi različitog socijalnog statusa koji su opsjednuti ljubavlju prema pogrešnoj osobi. 

U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, sve troje završavaju u sumnjivu klubu u kojem radi Nataša. Iako naslov filma asocira na striptiz, Nataša je izjavila da ga u filmu neće biti, no bit će erotskog plesa.

- Djevojka koju igram zove se Kiki, plesačica kojoj smo naknadnom intervencijom dodali da je plesačica na šipki. Ona je s jednim od glavnih junaka išla u školu, a on je nakon nekoliko godina dolazi zaprositi. U njoj vidi onu istu djevojku u koju se zaljubio, ali ona nije više ista. Taj sukob njegove naivne i čiste zaljubljenosti i moje isprane svijesti i upitnog morala nosi niz komičnih i istodobno dirljivih situacija - kaže Nataša. Nastavlja kako nije koristila dublerku na snimanju scena u kojima pleše oko šipke nego je pohađala brzi tečaj kako bi svladala taj ples.

- Inače nisam sportski tip, ali u plesu oko šipke snašla sam se bolje nego što sam očekivala. Bilo je veliko veselje moći slobodno i samostalno zaplesati na takav način - rekla je Nataša. Na pitanje koja joj je bila najzahtjevnija uloga odgovara:

- Jako volim upravo one koje sam odigrala u Srbiji. Igranje na tom jeziku mi je poseban izazov, a upravo tamo su i ponuđene najsočnije uloge. Možda je razlog tome što me ne gledaju često u kazalištu ili kroz druženja, pa me ne stavljaju u ladice. “Sveti Georgije ubija aždahu” redatelja Srđana Dragojevića, serija “Na terapiji”, pa i samo “S/kidanje” čine važan dio moje biografije. U Hrvatskoj još očekujem svoju ozbiljnu filmsku ulogu.

Na pitanje je li se rodila s talentom, Splićanka koja je u zadnja tri mjeseca imala dvije glavne uloge u Gavelli - u predstavama “Fine mrtve djevojke” i “Candide ili optimizam” - odgovara:

- Talent je pitanje sklonosti i lakoće s kojom se baviš određenim poslom, s time se možeš jedino roditi. Kad pridodaš rad, onda možemo govoriti o ostvarenom potencijalu talenta. O tome je teško govoriti u svoje ime, o tome govore drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'
KOMENTIRALI ZA 24SATA

Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'

Baby Lasagna zamolio je na društvenim mrežama da se nagrada od 50 tisuća eura donira zavodima u Klaićevoj bolnici i u KBC-u Zagreb. Tamo su nam rekli da su oduševljeni njegovom gestom

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'
JOŠKO VOLI RADITI

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'

Kao i kod većine domaćih izvođača, puno je tu nastupa, fešti i svadbi, što je vidljivo prema njegovu financijskom izvješću
Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'
DIVNA GESTA!

Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'

Marko Purišić odrekao se novčane nagrade od 50.000 eura koju mu je dodijelila Vlada. Na društvenim je mrežama poručio da će drugima taj novac puno više pomoći