Show

Komentari 20

Navojec o novoj ljubavi: Tajne veze postoje samo u pjesmama

Navojec o novoj ljubavi: Tajne veze postoje samo u pjesmama

POETA Glumac Goran Navojec je na pitanje viđa li se kriomice s Marijom Škaričić odgovorio da su veze u Hrvatskoj javne, pa i političke te da tajne veze postoje samo u pjesmama

Nakon višemjesečnog snimanja serije 'Horvatovi', u kojoj su zajedno glumili, Goran Navojec (45) i Marija Škaričić (38) nastavili su se družiti.

Galantni glumac kolegicu je počastio kavom na Dan žena, zbog čega su se mediji raspisali da su u tajnoj vezi.

- Zahvaljujući pronicljivosti novinarske struke u nas, sve veze u Hrvatskoj su javne, pa čak i one političke. Tajne veze postoje samo u pjesmama - rekao je Navojec. 

Glumac je jesenas promijenio bračni status i ponovno postao slobodan muškarac. Od supruge, koreografkinje Larise Lipovac, razveo se nakon godinu dana razdvojenog života. Umjetnici su ostali u prijateljskom odnosu. Osim što zajedno brinu o sinu Grguru, bivši supružnici podržavaju se u poslu pa je Larisa dopratila Gorana na premijeru filma 'Savršen dan' samo deset dana nakon što su objavili da se razvode. 

Plesačica i glumac zajedno su proveli 13 godina, od čega šest u braku, no njihova je veza bila nekoliko puta u krizi. Na samom početku glumac se opustio i u bjelovarskom noćnom klubu opušteno pozirao s Ivanom Dubravicom, atraktivnom plavokosom studenticom iz Biograda. Ona je kasnije u medijima tvrdila da između Navojca i nje nije bilo poljubaca, dok je glumac situaciju izignorirao i otišao na višemjesečno putovanje u Ameriku.

Larisa je četiri mjeseca nakon razvoda prohodala s Hrvojem Jelinčićem, koji pušta glazbu u Larisinu omiljenom noćnom klubu u Zagrebu. Otkako koreografkinja zbog poslovnih projekata često putuje u Berlin, Goran se oko odgoja sina još više angažirao. 

Glumac trenutačno snima film 'Osmi povjerenik' na Hvaru, Braču i Zlarinu. Upravo je na Hvaru prije pet godina sa Škaričić snimao film Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost', kad su se navodno glumci zbližili. Splićanka je povezana i s Goranovim mlađim bratom Bojanom. On u televizijskoj seriji 'Horvatovi' glumi njezina muža.

Najčitaniji članci