Obavijesti

Show

Komentari 20

Navojec o novoj ljubavi: Tajne veze postoje samo u pjesmama

Navojec o novoj ljubavi: Tajne veze postoje samo u pjesmama
1

POETA Glumac Goran Navojec je na pitanje viđa li se kriomice s Marijom Škaričić odgovorio da su veze u Hrvatskoj javne, pa i političke te da tajne veze postoje samo u pjesmama

VIDEO

Nakon višemjesečnog snimanja serije 'Horvatovi', u kojoj su zajedno glumili, Goran Navojec (45) i Marija Škaričić (38) nastavili su se družiti.

Galantni glumac kolegicu je počastio kavom na Dan žena, zbog čega su se mediji raspisali da su u tajnoj vezi.

- Zahvaljujući pronicljivosti novinarske struke u nas, sve veze u Hrvatskoj su javne, pa čak i one političke. Tajne veze postoje samo u pjesmama - rekao je Navojec. 

Glumac je jesenas promijenio bračni status i ponovno postao slobodan muškarac. Od supruge, koreografkinje Larise Lipovac, razveo se nakon godinu dana razdvojenog života. Umjetnici su ostali u prijateljskom odnosu. Osim što zajedno brinu o sinu Grguru, bivši supružnici podržavaju se u poslu pa je Larisa dopratila Gorana na premijeru filma 'Savršen dan' samo deset dana nakon što su objavili da se razvode. 

Plesačica i glumac zajedno su proveli 13 godina, od čega šest u braku, no njihova je veza bila nekoliko puta u krizi. Na samom početku glumac se opustio i u bjelovarskom noćnom klubu opušteno pozirao s Ivanom Dubravicom, atraktivnom plavokosom studenticom iz Biograda. Ona je kasnije u medijima tvrdila da između Navojca i nje nije bilo poljubaca, dok je glumac situaciju izignorirao i otišao na višemjesečno putovanje u Ameriku.

Larisa je četiri mjeseca nakon razvoda prohodala s Hrvojem Jelinčićem, koji pušta glazbu u Larisinu omiljenom noćnom klubu u Zagrebu. Otkako koreografkinja zbog poslovnih projekata često putuje u Berlin, Goran se oko odgoja sina još više angažirao. 

Glumac trenutačno snima film 'Osmi povjerenik' na Hvaru, Braču i Zlarinu. Upravo je na Hvaru prije pet godina sa Škaričić snimao film Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost', kad su se navodno glumci zbližili. Splićanka je povezana i s Goranovim mlađim bratom Bojanom. On u televizijskoj seriji 'Horvatovi' glumi njezina muža.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom