Obavijesti

Show

Komentari 1

NBA zvijezda ju je zaprosila na festivalu, manekenka rekla 'da'

NBA zvijezda ju je zaprosila na festivalu, manekenka rekla 'da'
6

Proslavljeni košarkaš Joakim Noah i manekenka zajedno su od 2018., a sada planiraju i vjenčanje. Lais Ribeiro iz ranije veze ima 11-godišnjeg sina, a u svijetu mode probila se kao manekenka Victoria's Secreta

Francuski NBA košarkaš Joakim Noah (34) zaprosio je na popularnom glazbenom festivalu Burning Man manekenku Victoria's Secreta Lais Ribeiro (28), a ona se na društvenim mrežama pohvalila kako je pristala te da je presretna. 

- Malo kasnim s fotografijama s Burning Mana, nisam koristila mobitel pet dana i nemam ni jednu fotografiju, no hvala mom najboljem prijatelju zato što je uhvatio jedan od najboljih trenutaka u mom životu - napisala je Ribeiro, a čestitke pristižu jedna za drugom. 

Nekadašnji NBA All-Star igrač i manekenka zajedno su od 2018., a sada planiraju i vjenčanje. Ribeiro iz ranije veze ima 11-godišnjeg sina, a prije Joakima već je bila s američkim košarkašem Jaredom Homanom (36), koji je prije 10-ak godina nastupao za zagrebačku Cibonu. 

Sunčaju svoja isklesana tijela: Anđelice na pješčanim plažama
Sunčaju svoja isklesana tijela: Anđelice na pješčanim plažama

- Noah me iznenadio na mom omiljenom mjestu. Ne mogu biti sretnija. Ljudi, pa mi ćemo se vjenčati - zaključila je Lais, a košarkaš je napisao kako mu je ovo bila najjednostavnija odluka u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...