Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
86 komentara

Ne daj se, Smoki: Osjeća se sve lošije, a obitelj je slomljena...

SHRVANI Supruga Mira iselila se iz obiteljske kuće, a otkako se glumac bori za život, stalno je tješi kći Jovana. Tri mjeseca nakon operacije Ljubiša je osjećao jake glavobolje i vrtoglavice

Foto: Screenshot
86 komentara

Svi smo zabrinuti za Ljubišu, njegovo zdravlje je kritično, ali poštujemo želju obitelji da ih sad, dok se bori za život, pustimo na miru, kaže Voja Brajović (67).

Glumac je pokušao kontaktirati Miru (75), suprugu Ljubiše Samardžića (80), kćer Jovanu, pa i unuke. Svi su promijenili brojeve telefona, ne žele da ih bilo tko uznemirava. Ispred Ljubišine kuće na Zvezdarskoj šumi susjedi kažu da se supruga Mirjana nedavno preselila u stan, a u kući živi kći Jovana, koja ni s kime ne želi razgovarati o tome kako joj je otac.

Foto: Yugopapir Istinska zvijezda: U šest desetljeća dugoj karijeri igrao je s Borisom Dvornikom

- Pozdravi, sagne glavu i prođe. To je sve - rekli su susjedi.

Samardžić je u prosincu bio na teškoj operaciji mozga. Liječnici su bili optimistični jer se glumac dobro oporavljao.

- Tim koji je operirao Ljubišu i oni koji su cijelo vrijeme brinuli o njemu iznenađeni su jer je brzo stao na noge. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, nego je vrlo brzo hodao - rekli su iz Kliničkog centra Srbije.

Samo tri mjeseca kasnije Samardžić je ponovno osjećao jake glavobolje i vrtoglavice. Gubio je osjećaj za ravnotežu, imao mučnine i supruga ga je uvjerila da se vrati u bolnicu. Uz potporu najbližih, sad se bori za život.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL 50 godina ljubavi: Dvije godine Ljubiša je Miru osvajao stihovima, pismima, telegramima i telefonskim razgovorima

Ispred bolesničke sobe popularnog Smokija izmjenjuju se supruga Mira, kći Jovana te unuci Sara (21), Stefan (20) i Marta (14). Ne mogu kod njega jer je Ljubiša na intenzivnoj njezi. Jednogodišnja unuka Ines još je premala da bi sate provodila u bolnici. Prijatelji kažu da je Mira slomljena i da je vidno smršavjela od tuge. Nedavno su proslavili 50 godina braka.

Naši partneri pišu
Message