Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

'Ne koristim kozje mlijeko kao afrodizijak, još sam u formi!'

Špago traži ženu koja zna kuhati i pospremati, ali to nije presudno jer to zna i sam. 'Moja idealna djevojka je pametna, vrijedna, iskrena, lijepa, ali fizički izgled nije presudan', kaže Hakija

Foto: RTL/Privatni album
31 komentara

Za sebe smatram da sam romantičan. Jednom sam napravio romantični rafting uz baklje i naučio svirati njezinu romantičnu pjesmu. Za novu djevojku spreman učiniti mnogo više, rekao je Hakija Špago (41) u prvoj epizodi nove sezone emisije 'Ljubav je na selu'. 

Ilaca, 23.04.2019 - Stjepan Basaric 'LJUBAV JE NA SELU' 'Muška ruka mora biti zadnja, složila se žena s tim ili ne...'

Špago iz Konjica u Bosni i Hercegovini traži ženu koja zna kuhati i pospremati, ali to nije presudno jer to zna i sam.

Foto: RTL

- Moja idealna djevojka je pametna, vrijedna, iskrena, lijepa, ali fizički izgled nije presudan - kaže Špago koji su slobodno vrijeme popravlja računala, svira gitaru i pjeva, a bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve.

Tinj, 12.04.2019 - Ivica Jurjevic, kandidat RTL-ova showa Ljubav je na selu LJUBAV JE NA SELU Traži ljubav: Bivša žena je kući dovodila dečke dok sam radio

Za sebe kaže da je otvorena i komunikativna osoba, ali se nakon jedne duže veze od osam godina, priznaje, povukao u sebe. Njegova buduća ljubav, naglašava, mora imati svoj stav, biti iskrena, mlađa od njega i njegove visine. 

- Nisam još koristio kozje mlijeko kao afrodizijak, još sam u kondiciji - kaže Hakija. 

Volio bi upoznati djevojku s kojom će osnovati obitelj, što mu je i jedan od planova koje bi volio ostvariti u budućnosti. S prijateljima provodi vrijeme na kavama, a kaže da voli upoznavati i nove ljude, no isto tako priznaje i svoju manu, a to je da ponekad donese odluke zbog kojih se kasnije kaje.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Naši partneri pišu
Message