Obavijesti

Show

Komentari 8

Ne mari zbog trzavica: Katy je Mayeru dala ključ svoje vile

Ne mari zbog trzavica: Katy je Mayeru dala ključ svoje vile
4

Pjevačica misli kako je učinila pravu stvar s obzirom da njihov odnos postaje sve ozbiljniji. Prijatelji i obitelj mole je da uspori sa romansom jer je veza preturbulentna

VIDEO

Unatoč stalnim prepirkama, prekidu pa mirenju, čini se da je odnos Katy Perry (27) i Johna Mayera (34) s vremenom ipak postao ozbiljniji. Kako ne bi morao odsjedati u hotelima nakon odlaska iz New Yorka pjevačica mu je dala ključ svog doma u Los Angelesu iako i on u Los Angelesu navodno posjeduje nekretninu. Prema pisanju britanskog Suna, Katy misli kako je učinila pravu stvar s obzirom da njihov odnos postaje sve ozbiljniji.

- John misli da je jednostavnije odsjesti u hotelu nego u jednoj od nekretnina koje ima u Los Angelesu. Katy je inzistirala da treba biti kod nje. Misli da to ima smisla - otkrio je izvor.

Njezina obitelj i prijatelji su sretni što je krenula dalje nakon rastave od komičara Russella Branda, no ipak bi voljeli da malo uspori sa novom vezom. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, par se nedavno šalio kako će se vjenčati u Elvisovoj kapelici tijekom izleta u Las Vegas. No bili su previše pijani da bi to zaista i napravili.

Pjevač ju je u kolovozu ostavio nakon nekoliko tjedana veze. 

- John se dugo nabacivao Katy prije nego su prohodali. Obećao joj je da ga druge žene više ne zanimaju, da će mu ona odsad biti jedina... pričao joj je bajke i ona mu je povjerovala. Čim se opustila nogirao ju je - otkrio je tada prijatelj para.

No prekid ipak nije bio dugog vijeka. Nakon dva tjedna viđeni su na večeri u restoranu u Los Angelesu. Viđeni su i kako tulumare u striptiz klubu. Katy je pila viski, a atmosfera među njima bila je nevjerojatno napeta. 

Par je zajedno posljednji put tulumario nakon dodjele nagrada MTV Video Music Awards. Na večeri prije partyja izgledali su kao da se mrze, a nakon što su krenuli na zabavu u Beverly Hillsu bilo je očigledno da su se posvađali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina