Obavijesti

Show

Komentari 135

Iz BB kuće izašao Rade, Rada u suzama vrištala: "Idem i ja"

Iz BB kuće izašao Rade, Rada u suzama vrištala: "Idem i ja"
10

Mama Vasić teško je podnijela izlazak svog supruga iz kuće i cijelo vrijeme je ponavljala da i ona želi izaći. Stefani, Tina i Barbara pokušavale su je smiriti

VIDEO

Ovog tjedna nominirani su Zorica, Đorđe i Goran. Izbačeni stanar BB kuće mogao je 'baciti otrovnu strelicu' i odabrati koji će zadatak ukućani morati ispuniti idućeg tjedna. Imao je priliku Zorici zabraniti da govori 24 sata, ali Rade je odlučio Goranu zadati da izmasira noge svim ukućanima.

Rade je voditeljima rekao da bi možda i on plakao da je umjesto njega Rada izašla iz kuće, ali i da bi bilo bolje da je ona ispala.

- Dobila je tjedan dana poštede, a idući tjedan će možda ona izaći van - rekao je. Rade smatra da će Goran biti pobjednik showa, a ne njegovi sinovi Mika i Giba.

- Meni je bilo lijepo, zabavljao sam se, pjevao sam. Sad više neće biti tako, neće biti muzike, neće biti zabave - smatra Rade.

Iz kuće izlazi Rade Vasić , a njegova supruga Rada ne može prestati plakati i ponavlja: "Neću ga ostaviti, izlazim i ja".

- Što su me tako prevarili. Idem i ja, neću da ostanem. Prevarili me svi - vikala je Rada, a o stale ukućanke pokušavale su je smiriti.

VIDEO

Nakon što je Lejla ušla u kuću Velikog Brata Antonija je službeno objavila stanarima da su dobili novu ukućanku.

Goran je morao u dvorištu odgovoriti na tri pitanja kako bi dobio mogućnost da stanarima 'podeblja' osnovni budžet i za svako točno dobio je priliku otvoriti kutiju. Kada je otvorio treću kutiju, unutra ga je dočekala zaručnica Lejla. Jedno drugom su rekli da se vole i nastavili se strastveno ljubiti iza zatvorenih vrata velike crvene kutije.

Uzbuđeni Goran bio je na rubu suza. Ostali ukućani, prvenstveno Stefani , pitali su Lejlu koliko će ostati s njima, a ona im je odgovorila da ne zna i da je došla samo da ga vidi.

VIDEO

Stanari su izglasali da Stefani ostane u kući Velikog Brata. Podsjetimo, nakon što se vratila u BB Stefani se više ne natječe za glavnu nagradu, a stanari će svakog tjedna odlučivati o tome hoće li ostati s njima u kući.

Stanari BB kuće u petak su se pripremali za emisiju uživo i ovog puta su se svi uređivali jer su svi osim Zorice, Mirjane i Gorana nominirani.

Rade je priznao kako ne bi bilo čudno da plače ako će njegova Rada morati napustiti kuću.

Djevojke su se našminkale i uredile frizure, a isto je napravio i Mika , no njegovoj mami Radi njegova se šminka baš i nije svidjela pa mu je rekla da bi bilo najbolje da se obriše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 135

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija
U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra