Obavijesti

Show

Komentari 1

Ne propustite Finale sezone: Judita saznaje da je trudna!

Ne propustite Finale sezone: Judita saznaje da je trudna!
19

ZORA DUBROVAČKA Deša odlazi sa vlastitog vjenčanja i dostiže Juditu i Maris na putu prema luci, gdje predaje Juditi nalaze i zaželi joj svu sreću...

VIDEO

Maris nagovara Juditu da ostane u Dubrovniku, jer vidi koliko njena kćer još uvijek pati za Marom. Judita joj govori da je ne želi pustiti samu, a kasnije predlaže da se sama preda policiji i igra na kartu samoobrane od pomahnitalog muža. Maris to kategorički odbija i odluči uzeti stvar u svoje ruke. Odlazi kod Mara i moli ga da razgovara s Juditom. No, Maro ne želi, koliko god mu to bilo bolno. 

Judita se u bolnici oprašta s Anicom, no pozli joj te je Deša uputi na vađenje krvi. Također, oprašta se i s ocem i na koncu prihvaća svoju sudbinu - otići će iz Dubrovnika. 

Dživo pak shvaća da je ostao posve sam; kćerka mu odlazi, a i Adela, koja se zavjetovala Bogu, ne želi ga kraj sebe. Ipak, ona se sažali nad njim i poziva ga k sebi na Badnjak, no  shvati da se ne može nositi s emocijama i potjera ga iz sobe. 

Deša i Filip pak provode sretne trenutke pred svadbu. Tonko ih posjećuje na Badnju večer i oduševi se Dešinim pozivom na vjenčanje.  

Svanuo je dan Božića sa velikim iznenađenjem za Dubrovčane - Dubrovnik je ponovno dobio struju. Jana dolazi u Vilu Menčetić gdje pronalazi dokaze da se s Roccom dogodilo nešto sumnjivo te otvoreno optužuje Maris i Juditu da su ga ubile. Maris se pokušava obraniti kako je to bio nesretan slučaj, ali Jana je neumoljiva. Judita joj obećava da će joj dati sve, samo neka dopusti njoj i Maris da napuste Dubrovnik. Jana traži da joj Judita prepiše Vilu Menčetić, na što Judita pristaje te Jana postaje nova vlasnica Vile, dok se Magdalena, duboko razočarana svojom kćeri, odluči iz nje iseliti.

Dživo dolazi na Dešino vjenčanje gdje susreće Adelu te ostaje neugodno iznenađen shvativši da se odlučila zarediti kako bi pronašla mir. Dživo još jednom ostaje ostavljen i sam. 

Odvija se vjenčanje Deše i Filipa tijekom kojeg sestra Gloria prilazi Deši i kaže joj kako je stigao Juditin krvni nalaz. Deša odlazi sa vlastitog vjenčanja i dostiže Juditu i Maris na putu prema luci, gdje predaje Juditi nalaze i zaželi joj svu sreću.

I dok Maris i Judita brodom napuštaju Dubrovnik, Judita otvara nalaze te saznaje da je trudna…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci