Obavijesti

Show

Komentari 10

Ne propustite zadnju epizodu TV serije 'U dobru, zlu i kiču'

Ne propustite zadnju epizodu TV serije 'U dobru, zlu i kiču'
4

Posljednja epizoda serijala 'U dobru, zlu i kiču' bit će prikazana u petak 21. lipnja u 20 sati na RTL Televiziji. Gledatelji će upoznati irsku putničku obitelj McFadyen

VIDEO

Dok tradicionalni način života doživljava promjene, zajedništvo velike proširene obitelji ostaje u srcu nomadske i romske zajednice. Finalna epizoda druge sezone popularne britanske dokumentarne serije „U dobru, zlu i kiču“ donosi priču koja otkriva u čemu su Romi i nomadi najbolji. Ne propustite pogledati u petak, 21. lipnja u 20 sati na RTL Televiziji. U posljednjoj epizodi dokumentarnog serijala „U dobru, zlu i kiču“ upoznajemo irsku putničku obitelj McFadyen koja će vrata svog doma otvoriti u ključnim trenucima, odnosno proslavama životnih događaja tijekom niza mjeseci.

Dok Josie planira krštenje šestomjesečne kćeri, ostatak obitelji jedva čeka povratak svog patera familiasa, Chrisa, kojeg će sa stilom dočekati ispred zatvora. Šesnaestogodišnja Cheyenne i njezin zaručnik John dogovaraju detalje svog važnog dana. Pred tinejdžerkom Cheyenne je težak zadatak - mlada putnica se još uvijek teško nosi sa smrću majke, a vjenčanje s Johnom se bliži…Unatoč odličnoj prihvaćenosti i velikoj gledanosti, Channel 4 početkom ove godine priopćio je javnosti da ne namjerava snimiti treću sezonu popularnog dokumentarnog serijala.

Međutim, na radost milijuna gledatelja, ovoj britanskoj televizijskoj kući ostala su šest dugometražna nastavaka o životima 'putnika' i Roma koje planira emitirati kroz cijelu 2013. godinu. U njima će biti prikazano kako se 'putnice' spremaju za svoja ekstravagantna vjenčanja, krštenja, djevojačke i momačke proslave, ali i otkriveno otkud Romima toliko novaca da si mogu priuštiti raskošne proslave zbog kojih mnogima zastaje dah!Serijal o Romima zaludio je sedam milijuna gledatelja u Velikoj Britaniji, među kojima je i genijalni producent Simon Cowell (zaslužan za popularizaciju glazbenih emisija poput Pop Idola, Američkog Idola, X Factora, Britain's Got Talent…) koji je još početkom 2012. započeo pregovore o pravima snimanja američke verzije „U dobru, zlu i kiču“.

Cowell misli da format može očekivati veliki međunarodni uspjeh „preko bare“ pa je bez problema pristao upoznati vlasnike produkcijske kuće „Firecracker“ s američkim kolegama. Tako su Amerikanci u travnju 2012. preko TLC kanala imali premijeru „My big fat American Gypsy wedding“, dokumentarnog reality showa koji je sada ušao u drugu sezonu prikazivanja i koji, osim vjenčanja i krštenja, prikazuje kako se „putnici“ i Romi opraštaju od svojih pokojnika te kako slave dolazak novorođenih.

U Hrvatskoj se format 'U dobru, zlu i kiču' nalazi među najgledanijim programima emitiranih petkom u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina. Posljednja epizoda serijala 'U dobru, zlu i kiču' bit će prikazana u petak 21. lipnja u 20 sati na RTL Televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu