Obavijesti

Show

Komentari 57

Ne vole da ih steže: Zvijezde koje odbijaju nositi grudnjak

Ne vole da ih steže: Zvijezde koje odbijaju nositi grudnjak
1

Iako je nekim ženama noćna mora izaći u svijet bez grudnjaka, neke zvijezde, koje su konstantno pod budnim okom javnosti, smatraju da za tim odjevnim predmetom nema puno potrebe

VIDEO

Vjerojatno jedna od najpoznatijih ljubiteljica 'slobodnih grudi' je bivša manekenka Heidi Klum (42). Njemicu paparazzi često uhvate i u toples izdanju, što nju niti najmanje ne smeta. Na crvenim tepisima, Heidi se nerijetko pojavi u haljinama dubokih dekoltea, ispod kojih, naravno, ne nosi grudnjak. 

The 40th Annual People

Kylie Jenner (18), jedna od trenutno najslavnijih tinejdžerica na svijetu, ima svoju vlastitu vilu, vozi skupe automobile, ima vlastitu liniju šminke i svoju aplikaciju. Kao jedna od članica 'klana Kardashian' stalno je pod budnim okom javnosti, pa su mnogi primjetili da Kylie puno puta propusti odjenuti grudnjak. 

Instagram

Mariah Carey (46) ne srami se titule 'dive', a svoje tijelo nikako ne voli skrivati. Iako se nakon rođenja svojih blizanaca, Monroe i Morroccana 2011. počela odjevati 'nevinije', nakon što je skinula kilograme viška, Mariah se vratila dobrim starim navikama te se svakom prilikom 'ugura' u oskudne haljinice ispod kojih, čak i da ga poželi nositi, grudnjak niti ne stane. 

PA/Pixsell

Olivia Wilde (32) slovi kao jedna od najseksepilnijih glumica u Hollywoodu. Svoje manje grudi Olivia ne voli skrivati, a nerijetko crvenim tepisima prošeta bez grudnjaka, u kombinacijama s dubokim dekolteima. 

The 88th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles -

 

Miranda Kerr (33) bivša je Victorijina anđelica stoga je provela dobar dio svoje karijere reklamirajući donje rublje. Čini se da su Mirandi grudnjaci dosadili, pa za crvene tepihe najradije bira haljine s izazovnim prorezima koje ih nikako ne 'podnose'. Kerr s bivšim suprugom Orlandom Bloomom ima sina Flynna, kojeg je rodila 2011. godine. 

 

88th Academy Awards

 

Gwyneth Paltrow (43), glumica koja je postala 'životni guru', među obožavateljima ima i brojne slavne modne dizajnere koji ju najradije za razna događanja odjevaju u duge, dekoltirane haljine. Gwyneth, čini se, osim što koristi bizarne tretmane ljepote, ima i 'pravilo' da preskoči grudnjak koliko god je to često moguće. 

25th Annual EMA Awards - LA

Kim Kardashian (35) započela je svoju karijeru potpuno gola, stoga niti ne čudi činjenica da Kim izbjegava odjevati grudnjak. Svoje golo tijelo, reality zvijezda je pokazala javnosti nebrojeno mnogo puta, a na crvenim tepisima ne propušta priliku istaknuti svoje bujne grudi. Kim je jedna od rijetkih zvijezda koja je otkrila kako postiže izgled podignutih grudiju bez push up grudnjaka. 

Selena Gomez (23) odrasla je pod jarkim svjetlima reflektora, stoga je javnost imala prilike pratiti njenu transormaciju iz djevojčice i djevojke Justina Biebera, u samouvjerenu mladu ženu. Pjevačica je jedno vrijeme bila i žrtva izrugivanja jer se bila udebljala, ali je poručila svim mladim djevojkama da se ne srame vlastitog tijela tako što je svoje ponosno pokazivala. Selena, kao i njene kolegice, rado bira haljine ispod kojih ne nosi grudnjak. 

58th Annual Grammy Awards - Arrivals

Jennifer Lawrence (24) postala je ljubimica Hollywooda nakon uloge u filmovima 'Igre gladi'. Jedna od njenih osobina koja je oduševila javnost, ali i njene kolege, je njena neposrednost i iskrenost. Glumica je nekoliko puta isticala kako se osjeća 'najdebljom u Hollywoodu', no svoje tijelo rado ističe izazovnim kombinacijama. Osim što bira dekoltirane haljine, Jennifer izbjegava nositi grudnjak čak i pod prozirnim haljinama. 

CinemaCon: Sony Pictures Presentation - Las Vegas

Uz Heidi Klum, pjevačica Rihanna (28) je jedna od najpoznatijih zvijezda zaljubljenih u toples izdanja. RiRi, kako je zovu obožavatelji, rijetko propušta priliku pokazati svoje grudi, što na društvenim mrežama, što na showbiz okupljanjima. Vjerojatno najpoznatije, gotovo toples, Rihannino izdanje je prozirna haljina koju je odjenula za godišnji skup Vijeća modnih dizajnera Amerike koji su je proglasili modnom ikonom. Iako slavne dame često ispod takvih haljina na bradavice zalijepe silikonska pokrivala, Rihanna je za tu priliku pokazala sve. 

2014 CFDA Awards - New York
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije