Show

Komentari 20

Ne vraćaju se? Meghan i Harry dali su otkaz osoblju u Britaniji

Ne vraćaju se? Meghan i Harry dali su otkaz osoblju u Britaniji

Barem dvoje zaposlenika, upravitelj kuće i spremačica, premješteni su na druge pozicije unutar kraljičinog kućanstva, dok su ostali, među kojima se našao i kuhar, kućne pomoćnice obaviješteni da više neće raditi

Nakon što su princ Harry (35) i Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, Meghan je otišla u Kanadu. Britanski mediji sad šuškaju kako se kraljevski par više  nema namjeru vraćati iz Kanade u Veliku Britaniju.

Royal visit to Africa - Day Ten

Tvrdnje su dodatno potvrđene nakon što je izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio da su djelatnici u Frogmore Cottageu primili obavijest da njihove usluge više neće biti potrebno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Barem dvoje zaposlenika, upravitelj kuće i spremačica, premješteni su na druge pozicije unutar kraljičinog kućanstva, dok su ostali, među kojima se našao i kuhar, kućne pomoćnice obaviješteni kako više neće raditi u domu vojvode i vojvotkinje od Sussexa u Windsoru.

Iako su na imanju svi imali posla, te nije bilo viška ljudi, zbog odluke para da barem dio godine žive u Kanadi, zaposlenici jednostavno nisu potrebni, odnosno moraju promijeniti poslove. Britanski mediji tvrde da je ovo sve samo znak kako je ovime vojvotkinja od Sussexa dala jasno do znanja kako se više neće vratiti u Veliku Britaniju.

Ovo sve još nije službeno potvrđeno, no zaposlenicima su već navodno rekli kako mogu očekivati promjene u narednim danima, dok je dvoje djelatnika, koji su inače baš živjeli na imanju i brinuli o njemu, dobilo obavijest da njihove usluge više neće biti potrebne.

Duke and Duchess of Sussex statement

- Nekim djelatnicima već su ponuđeni drugi poslovi u Buckinghamskoj palači. Sve je to za njih došlo kao veliki šok, jer za svakog je od njih bila iznimna čast raditi u Frogmore Cottageu - otkrio je izvor blizak obitelji.

Royal visit to Africa - Day Ten

Odluka o odstupanju s kraljevske dužnosti odjeknula je svijetom, a stručnjaci im sugeriraju da svoj budući stil života mogu financirati putem internet ugovora i tako zaraditi milijune.

Pornostranica 'YouPorn' ponudila je posao vojvotkinji od Sussexa. Nude joj poziciju direktorice 'posebnih inicijativa', odnosno njen zadatak bio bi nadzirati njihove pothvate jer joj žele pomoći da započne svoj novi život izvan britanske kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci