Obavijesti

Show

Komentari 4

Ne zaboravivši stihove, osvojili su medeni mjesec

Ne zaboravivši stihove, osvojili su medeni mjesec
1

Čim su se vjenčali, Marija i Nikolinu odveli su u studio na snimanje showa "Ne zaboravi stihove". Uspjeli su osvojiti 150.000 kuna i put u Grčku

VIDEO

To mi je bio prvi put da pjevam u javnosti, ali dobro je prošlo, kaže Mario Vrabelj (21). Stolara iz Zaprešića i suprugu, medicinsku sestru Nikolinu (23), ekipa Nove TV odvela je na snimanje emisije “Ne zaboravi stihove” odmah poslije vjenčanja u crkvi. Pratili su ih barjaktar i 15-ak svatova. Pjevajući hitove Halida Bešlića, Prljavoga kazališta, Olivera Dragojevića, Mate Bulića i Jacquesa Houdeka, osvojili su 150.000 kuna, a Nova TV će im platiti i medeni mjesec u Grčkoj.
- Ja sam htjela na Rodos, a Mario u Brazil, valjda zbog nogometa, ali ćemo ipak u Grčku - rekla je Nikolina smijući se. Svatovi su se iz studija otputili na slavlje u zaprešićki restoran. Nikolina je suprugu priredila iznenađenje.
- Otpjevala sam mu 'Sve te više volim ja’ Prve lige. Bio je ganut. Čak je i zasuzio iako to nikad ne bi priznao, ali se vidi na snimci - ispričala je Nikolina, koja je sudjelovala i u showu Story SuperNova Music Talents.
- To je bilo davno, bila sam klinka i nisam daleko dogurala. Sad bih se opet prijavila u neki glazbeni show jer nakon 'Stihova’ više nemam tremu - rekla je Nikolina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije