Obavijesti

Show

Komentari 8

'Ne znam kako ću izdržati bez supruge i sinčića Alija'

'Ne znam kako ću izdržati bez supruge i sinčića Alija'
5

OBOŽAVA OBITELJ Halit i njegova žena Bergüzar Korel zbog posla su često razdvojeni. On postane depresivan ako Berguzar i njihov sin nisu s njim...

VIDEO

Halit Ergenç (40) i Bergüzar Korel (28), poznatiji kao Onur i Šeherezada, ponovno su se zaljubili na snimanju serije '1001 noći', ali od tada više nisu radili zajedno. Kako su često razdvojeni, Halit, baš kao i njegov lik Onur, pati za svojom Šeherezadom. Kaže da mu posebno nedostaje osmomjesečni sin.
- Nedavno me zbog uloge nije bilo cijeli mjesec. Ne mogu opisati koliko mi je bilo teško - rekao je turski zavodnik. Dodaje kako će opet biti depresivan jer uskoro počinje snimati novu seriju daleko od obitelji.
- Ne znam kako ću izdržati bez njih - otkriva Halit. Glumac je strastveni ronilac, a da se ne bavi glumom, sigurno bi, kaže, bio pjevač ili istraživač podmorja. Nakon srednje škole upisao je fakultet brodogradnje. To mu je, kaže, bio najveći promašaj u životu jer ga taj studij nije zanimao. Nedavno je snimio film 'Desirmiz: Atatürk', u kojem glumi osnivača suvremene turske države. Zbog uloge je morao nositi masku i umjetni nos.

ŠEHEREZADA NE ZNA ŽELI LI VELIKO VJENČANJE...
Na proslavi 35. godišnjice tvrtke Binjapi Onur upozna Šeherezadu s Jasemin Karakuš, svojom bivšom djevojkom. Jasemin tvrdi da je Onur zatvoren čovjek koji teži savršenstvu. Šeherezada se osjeća nelagodno jer je svi poznaju. Džansel otkrije da je trudna, ali zbog Ali Kemalove obiteljske situacije razmišlja o pobačaju. Seval kritizira Kerema jer ne mari za svog brata. Šeherezada nije sigurna želi li veliko vjenčanje ili skromnu ceremoniju.

ONUR SE OPET SASTAJE S BIVŠOM DJEVOJKOMĐ
Šeherezada zamoli Mirhiban za pomoć u prevođenju na poslovnom sastanku s Rusima. Zejnep se uz pomoć prijateljice odluči osvetiti Keremu i Benu pa u novine šalje fotografije njih dvoje kako izlaze iz bolnice. Benu se oporavila od predoziranja. Onur se sastaje s Jasemin, što se nimalo ne svidi Šeherezadi. Predvečer, Onur i Šeherezada odlaze na večeru s Peride. Džansel prizna Aliju Kemalu da se boji rođenja djeteta jer ga ne želi opet izgubiti.

GRDIĆ: TURCI SU MI JAKO SEKSI
Manekenka Aleksandra Grdić (30) sredinom listopada putuje u Istanbul. Tamo će nositi kolekcije modne kuće Chic. Nikada nije bila u Turskoj. Veseli se jer će upoznati čari orijenta.
- Otkad gledam '1001 noć’, Turci su mi seksi. Navukla sam se na tu seriju - kaže bivša misica.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje