Show

Komentari 18

Nea (36) iz 'Života na vagi' ima dečka (26): On mi se javio

Nea (36) iz 'Života na vagi' ima dečka (26): On mi se javio

Zajedno smo dva mjeseca. Poslao mi je poruku kada me vidio na TV-u, počeli smo se dopisivati, družiti, i eto, zajedno smo, rekla je Nea i otkrila da je Antonio od nje mlađi deset godina

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi', Nea Jurković (36) iz Kastva, zaljubila se nakon showa, piše RTL.hr. Medicinska sestra ljubi mladića Antonija Kestena, a on se vezom pohvalio na društvenoj mreži. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad misliš da si dotaknuo dno, kad misliš da je tama jedini ispravan način tvoga života, dogodi se nešto što sam si uvijek priželjkivao. Dogodila se ona... I shvatiš da snovi mogu postati stvarnost. S njom želim i mogu sve. Ona je jednostavno posebna, drugačija. Hvala RTL-u i četvrtoj sezoni 'Života na vagi' što ste mi je našli i što ste mi dali priliku da je upoznam - napisao je Antonio ispod fotografije. Nea se zatim našalila kako će ga 'ubiti' jer je sve javno podijelio. 

- Vidjela sam da je objavio fotografije pa vam sad više nemam što skrivati. Tako je, zajedno smo dva mjeseca. Poslao mi je poruku kada me vidio na TV-u, počeli smo se dopisivati, družiti, i eto, zajedno smo - izjavila je Nea za RTL i otkrila da je Antonio od nje mlađi deset godina.

- Ma godine ionako ništa ne znače, bitno da nam je lijepo, uživamo u šetnjama, treniramo zajedno, planinarimo na Platak - rekla je bivša natjecateljica 'Života na vagi'. Medicinska sestra u show je ušla sa 144 kile, a nakon showa je imala 99,4 kile. 

Glavni motiv za prijavu u show 'Život na vagi' bio je što sama sebi nije mogla pomoći, ali je vidjela da postoje ljudi koji mogu.

- Možda nisam imala hrabrosti suočiti se sama sa sobom, ne želim potratiti život sažalijevajući se, želim priliku, želi se izboriti i pobijediti samu sebe - objasnila je Nea koja se nije kupala u moru jer se sramila svog izgleda iako obožava kupanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci