Obavijesti

Show

Komentari 1

Nebeska tema: 'Ovo je ljubavna poruka upućena Vladi Divljanu'

Nebeska tema: 'Ovo je ljubavna poruka upućena Vladi Divljanu'
4

Vlada je 2014. hospitalizirali  zbog problema izazvanih upalom trbušne maramice. Do posljednjeg dana nije htio da se oko njegove bolesti radi velika drama

VIDEO

 

Na rođendan Vladimira Vlade Divljana premijerno će se u Sava centru prikazati film 'Nebeska Tema - Priča o Vladi Divljanu'. Snimanje i montiranje je trajalo dugo, ali redatelj otkiva, kako je to bila jedna lijepa avantura. 

- Ovaj film je zapravo ljubavna poruka Vladi Divljanu. To je od svih nas, i ekipe filma, i glumaca - rekao je prije premijere, Mladen Matićević, redatelj i scenarist. 

U 57. godini preminuo je bivši frontman Idola, Vlada Divljan
U 57. godini preminuo je bivši frontman Idola, Vlada Divljan

Srpski glazbenik i tekstopisac Vladimir krajem sedamdesetih bio je dio sastava Merlin i Zvuk Ulice, a nekoliko godina nakon postao je predvodnik vokalno-instrumentalnog sastava Idoli. Sredinom osamdesetih, nakon raspada Idola, Vlada započinje solo karijeru u okviru koje je nastavio s pop-rock formom usporedno se baveći filmskom glazbom. Njegove note obilježile su nekoliko filmova među kojima su 'Crni bombarder', 'Šest dana juna', 'Tri palme za dve bitange i ribicu'...

Grgur Žućko/Pixsell

Početkom devedesetih preselio se u Sydney gdje je živio punih šest godina. Ipak, odlučio se vratiti u rodni Beograd gdje upoznaje trinaest godina mlađu Dinu. 

- Zajednička prijateljica Duca Marković upoznala nas je krajem 1997., nedugo nakon mog povratka iz Australije. Bila je simpatična, ali s obzirom na to da sam se nekoliko mjeseci prije našeg susreta razveo od svoje prve supruge, nisam 'jačao' emocije. U Beogradu sam namjeravao ostati šest mjeseci i ponovno imati 'momački život', ali ubrzo sam shvatio da sam zaljubljen u Dinu i da je ona ona prava - pričao je Vlada prije devet godina u intervjuu za Glossy. Uskoro su postali i roditelji, a kruna njihovog braka su dva sina, Stevan i Pavle. Pričao je i kako bi trebao biti stroži roditelj, a sitni sukobi u obiteljskom domu rješavali su su bacanjem novčića. 

Jurica Galoić/Pixsell

- Ima situacija kada mi se popnu preko glave, kada pobjesnim. Treba se znati nekakvi red, ali ne mislim strogoćom rješavati probleme. Otac treba biti autoritet, a ne general - pričao je Divljan, čiji sinovi 'ludi' za nogometom. 

Grgur Žućko/Pixsell

Vlada je 2014. hospitalizirali zbog problema izazvanih upalom trbušne maramice. Do posljednjeg dana nije htio da se oko njegove bolesti radi velika drama. Nakon što se proširila vijest kako je životno ugrožen, optimistično se oglasio. 

- Trenutačno se nalazim na zaraznom odjelu čuvene bečke bolnice AKS zbog problema izazvanih upalom trbušne maramice. Osjećam se jako dobro i daleko sam od bilo kakve 'životne ugroženosti' i 'borbe za život', kako je to moj prijatelj  Maks Jurčić pomalo pretjerano zabrinuto izjavio - pričao  je Divljan za srpski Blic.

PR fotografije

Dodao je i kako je istina da mu je prije dvije godine dijagnosticiran karcinom slijepog crijeva, no on je uspješno operiran i poslan u 'mirovinu'. Dvije godine nakon što mu je dijagnosticiran tumor potrbušnice, Vlada je preminuo u  57. godini u bolnici u Beču. 

 

 

NEVJERNI SU I ZLI: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri u vezama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'