Obavijesti

Show

Komentari 33

Neće dlake u tanjuru: Pažanin ljut zbog duge brade kandidata

Neće dlake u tanjuru: Pažanin ljut zbog duge brade kandidata
1

Otto je svjestan da će njegova duga brada izazvati negativne reakcije no priznaje da je se neće riješiti čak i ako mu žiri zaprijeti odlaskom iz showa ukoliko je u potpunosti ne obrije

VIDEO

Među 20 natjecateljskih parova, put do titule najboljeg kuharsko-amaterskog para u šestoj sezoni popularnog kulinarskog showa RTL-a traži i Zagrepčanin Otto Grundmann, mladić koji zbog zanimljivog izgleda svakome 'zapne za oko'. Tijelo mu je prekriveno brojnim tetovažama, a gustu i dugu bradu, koju godinama njeguje i pazi, smatra svojim najvećim ponosom, piše RTL.

No, u svijetu gastronomije duga brada nije dobrodošla, a to će Ottu, na svojstven način, pojasniti i novi/stari član žirija.

- Otto, super ti je brada. Ja sam ljubitelj brade i sve što ide uz nju, ali budi jako oprezan. Ja sam lud na te dlake! Gadi mi se! Riga mi se! Neće ići na dobro ako ih nađem u tanjuru! Ja ti ozbiljno govorim -  naglasio je Ivan Pažanin oštrim tonom, gledajući u Otta s negodovanjem.

Otto je svjestan da će njegova duga brada izazvati negativne reakcije, no priznaje da je se neće riješiti čak i ako mu žiri zaprijeti odlaskom iz showa ukoliko je u potpunosti ne obrije.

Hoće li se Otto predomisliti i zbog komentara žirija oprostiti od brade već u prvoj epizodi nove sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', doznat ćemo večeras u 21:15 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu