Obavijesti

Show

Komentari 19

'Nećemo više u show jer nam je dosadila loša organizacija'

'Nećemo više u show jer nam je dosadila loša organizacija'
4

Na snimanjima ‘Jezikove juhe’ ništa se nije unaprijed znalo i sve je bilo loše organizirano, razočaran je David Skoko produkcijskom kućom Constantin

VIDEO

Prema svemu sudeći, kulinarski show “Jezikova juha” neće se više prikazivati na RTL-u. Ni David Skoko (39), ni Ivan Zidar (37) ne žele više sudjelovati u showu.

- S ‘Jezikovom juhom’ htio sam nakratko promijeniti život jer sam bio stalno u svom restoranu i život mi se činio monoton, ali razočarao sam se - kaže David Skoko. Dodaje da je znao da snimanje jedne epizode traje nekoliko dana, ali je bio uvjeren da mu to neće teško pasti jer je očekivao profesionalnu produkciju.

- Na snimanjima ‘Jezikove juhe’ ništa se nije unaprijed znalo i sve je bilo loše organizirano. U restoranima, u kojima smo trebali pomagati vlasnicima da uhodaju posao, uopće nisam imao vremena izvidjeti situaciju prije no što bi se uključile kamere, razočaran je Skoko produkcijskom kućom Constantin. Dodao je da čim bi došli na set snimanje bi počelo bez ikakve pripreme pa je često morao improvizirati, što je i njega i kolegu Zidara jako ljutilo. Naročito jer su im producenti sugerirali što bi trebali kritizirati.

- Smetalo mi je što su se emisije najmanje bavile kuhanjem. Znam da je to show psiholoških sukoba, ali u sličnim emisijama koje radi Gordon Ramsey bave se isključivo jelovnikom. Tamo su u prvom planu jela i njihova priprema. A mi smo, umjesto da kuhamo, morali ići na karting, jahanje i pecanje pastrva. Jelovnici i hrana svedeni su na samo nekoliko usputnih kadrova, požalio se istarski kuhar David Skoko.

RTL televizija

Zato je odlučio da više neće sudjelovati u showu jer je već nakon drugog tjedna snimanja došlo do nesuglasica s ekipom produkcije Constantin. Ljutilo ga je to što su ga tjerali da izmišlja dramu i tamo gdje je, prema njegovu mišljenju nije ni bilo, na što on nije htio pristati.

- Na primjer, dok smo bili u restoranu ‘Stara cigla’, shvatio sam da je vlasniku samo potrebno napisati novi jelovnik, a usput sam primijetio da im je strujni kabel preblizu odvoda pa sam ga selotejpom zalijepio iznad slivnika. Producente je to naljutilo jer su htjeli da zbog toga dignem galamu kako bi emisija bila dramatičnija - kaže Skoko. Prisjetio se i da je sa Zidarom u nekoliko epizoda kuhao izvrsna jela, ali od toga nije prikazano baš ništa.

RTL televizija

I Ivan Zidar žali što emisija nije imala planiranu poantu.  

- Nakon nekog vremena trebali smo provjeriti sve restorane koje smo obišli i vidjeti funkcionira li ono što smo im predložili. Ovako je show ostao nedorečen - zaključio je Zidar. Od Constantina nismo dobili odgovor na primjedbe. Telefoni kojima su komunicirali s televizijskim kuharima već dugo su isključeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti