Obavijesti

Show

Komentari 80

'Neću se ispričavati što sam bogata, lijepa, talentirana...'

'Neću se ispričavati što sam bogata, lijepa, talentirana...'
7

Oskarovka je akumulirala bogatstvo od preko 1,5 milijarde kuna. Svojim izgledom bi mogla, kako tvrdi, 'pomesti' i dvostruko mlađu konkurenciju...

VIDEO

Glumica Catherine Zeta Jones (48) izjavila je da više ne želi biti skromna. Velška zvijezda tvrdi da se ne želi više ispričavati zbog svog bogatstva, izgleda i talenta. 

Ova oskarovka je akumulirala bogatstvo od preko 1,5 milijarde kuna. Slavnoj glumici je dosta što se stalno mora opravdavati.

- Reći ću samo jednu stvar. Više neću biti skromna. Dosta mi je toga. Stvarno. 'Oprostite' što sam bogata, što sam se udala za zvijezdu, što ne izgledam loše - rekla je Catherine, prenosi Mirror.

The 75th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

- Ne, nije mi žao. Sad ću se fokusirati samo na posao. To je ono što volim. Imam dvoje prekrasne djece i zdravog sretnog muža. Sve je dobro. I neću biti skromna ni zbog toga  - dodala je velška glumica.

Catherine je udana za holivudsku legendu Michaela Douglasa (73). Slavni supružnici imaju dvoje tinejdžera, sina Dylana (17) i kćer Carys (15).

PA/Pixsell

Otkako su se 18. studenog 2000. zarekli na doživotnu vjernost, pregrmjeli su mnoga iskušenja. On je obolio od zloćudnog tumora grla, a ona je oboljela od bipolarnog poremećaja. Njegov sin iz prvog braka osuđen je na pet godina zatvora zbog kokaina, dok je nju proganjala agresivna psihički poremećena Michaelova obožavateljica. 

Njihov brak je uspio preživjeti sva iskušenja, a Michel često ističe da je ponosan na svoju znatno mlađu suprugu.

- Sad kad sam stariji, shvatio sam da je ljubav poseban osjećaj koji dolazi iz dubine duše, ali se mora njegovati. Ne smijemo ljubav uzimati zdravo za gotovo. Sreća je nažalost trenutna i brzo prolazi. Zato moramo nad njom bdjeti i graditi je sakupljajući što više uspomena na lijepe trenutke. Tako se obnavlja ljubav i zajedništvo - rekao je Douglas.

Osim glume, Catherine se nedavno prihvatila i dizajniranja kućnog dekora za QVC home.

Seksepilna glumica oduševljava svojom pojavom gdje god dođe. Svojim izgledom bi mogla pomesti i dvostruko mlađu konkurenciju. Čini se kako je toga Catherine itekako svjesna. Glumica priznaje da njeguje prirodni look, ali da nije protiv estetskih operacija.

Golden Globes 2018

- Ne morate biti ljepotica da biste bili glumica. No nisam protiv estetske kirurgije. Ako osjetim potrebu promijenit ću nešto na sebi. Ako vas operacije čini sretnima, tko sam ja da kažem da je to pogrešno - rekla je glumica.

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o seksu

VIDI OVO! 15 bizarnih činjenica o seksu koje sigurno niste znali

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao