Neda Ukraden: 'Pokušao mi je upasti u sobu, bilo je tu i raznih prijetnji' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 23

Neda: 'Pokušao mi je upasti u sobu, bilo je tu i raznih prijetnji'

Neda: 'Pokušao mi je upasti u sobu, bilo je tu i raznih prijetnji'
4

Neda Ukraden prepričala je neugodnost koju je doživjela prije mnogo godina. Jedan novinar joj je htio ući u sobu te joj je prijetio da ako ne bude fina da više neće pjevati

VIDEO

Pjevačica Neda Ukraden (70) nedavno se prisjetila početka svoje karijere te je priznala da je bilo trenutaka kada joj i nije bilo baš svejedno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neda Ukraden u kupaćem kostimu

Pokretanje videa...

Neda izgleda odlično u kupaćem 01:12

Prepričala je neugodnost koju je doživjela. 

- Jedan novinar mi je svojevremeno upao u sobu, odnosno, pokušao je upasti. Tada sam očekivala prijateljicu koju sam zamolila da mi donese fen pa sam mislila da je to ona. Međutim, to je bio on i odmah je nogom zakoračio u sobu. Tu je bilo prijetnji da ako ne budem fina da više neću pjevati i da je to kraj moje karijere. Ja sam tada bila na početku. Kako sam bila student engleskog jezika i književnosti, rekla sam: 'I don’t care (engl. 'Baš me briga'). Ako to bude uvjet da se bavim pjevanjem, neka hvala, ne bih - govori Neda. 

Pjevačica govori kako nikada nije išla 'pod nož' već se pridržava kozmetičkih pravila, a pomaže joj i dobra genetika.

- Ono što sam nasljeđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvjesnu prednost - ali sve dalje je vježbanje. Imam svoje vježbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i prehrana, rad, duh, energija, njega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih umjetnih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda - ispričala je Neda. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NEDOM UKRADEN: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO