Show

Komentari 4

Neda Ukraden uživa u rodnom Imotskom sa svojim unucima: 'To je za mene potpuna sreća'

Neda Ukraden uživa u rodnom Imotskom sa svojim unucima: 'To je za mene potpuna sreća'

Osvježenje od ljetnih vrućina pjevačica je pronašla na bazenu u obiteljskoj kući gdje uživa sa svojim unucima. Odmara se od posla i obaveza, a nekoliko dana prije roštiljala je s prijateljima

Pjevačica Neda Ukraden (71) odlučila se odmoriti od svih obaveza i nadolazećih koncerata te je osvježenje od ljetnih vrućina pronašla u svojoj obiteljskoj kući u rodnom Imotskom, gdje uživa na bazenu sa svojim unucima, Aleksandrom, Nedom i Dušanom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Potpuna sreća - napisala je Neda u opisu fotografije, a na licima im se vidi osmijeh od uha do uha. 

Pjevačica ne krije koliko je sretna što u slobodno vrijeme ima prilike provesti s unucima i uživati u ljepotama svog rodnog kraja.

Nekoliko dana prije, Neda je provela sa svojim prijateljima iz Imotskog, a zajedno su pekli roštilj i uživali u jelu. Sve to obilježila je selfijem, kako bi joj ostala jedna lijepa uspomena.

Mnogi su u komentarima pokazali oduševljenje njezinom pjesmom 'Lavanda'.

- Bravo Nede. Živjela! Pisma Lavanda je super; Lipe moje Imoćanke; Svoj na svome, je l'? Uživajte! - nizali su se komentari.

storyeditor/2022-05-19/20200806_180531.jpg

Podsjetimo, Neda je nedavno na CMC Festivalu u Vodicama predstavila svoju novu pjesmu 'Lavanda' koju je publika odmah zavoljela. 

- To je posljednji i jedini pravi festival na ovim prostorima koji ima sjajnu atmosferu, sjajne pjesme, a vrlo često ostanu hitovi koji se vrte. Ja sam par pjesama lijepih zavrtjela s ovog festivala - ispričala je pjevačica za Glazbu.hr.

storyeditor/2022-05-19/469faa59-9f63-474b-83b9-da5409c8d7cc.jpg

Najčitaniji članci