Obavijesti

Show

Komentari 33

Nedini prijatelji zgroženi zbog glasina: 'To su užasi i gadosti'

Nedini prijatelji zgroženi zbog glasina: 'To su užasi i gadosti'
1

Srpski mediji raspisali su se o glasinama da je slavna glumica Neda Arnerić pokušala samoubojstvo, no njeni bliski prijatelji i suradnici šokirani su, kako kažu, gnjusnom laži

VIDEO

Neda Arnerić (63) pala je s trećeg kata svoje stambene zgrade, pri čemu je slomila tri kralješka. Njen suprug rekao je da je glumica otišla objesiti rublje, a sljedeće što je čuo je udarac. 

Glumici su pomogli susjedi te su je skinuli s limenog krova lokala na kojeg je pala. Imobilizirali su je na dasci za glačanje. 

Nakon nesreće, srpski mediji počeli su pisati da postoji mogućnost da je Neda htjela okončati vlastiti život i to zbog toga što joj suprug boluje od raka. Neki čak i tvrde da je glumica anesteziologu 'otvorila dušu' te mu rekla da više 'ne može živjeti zbog teške bolesti muža', dok drugi navode da je bila i pijana.

Nedini prijatelji i suradnici zgroženi su glasinama. 

- To su užasi i gadosti, to je mržnja. Ona to nikada ne bi napravila - rekao je redatelj Radoš Bajić za Blic, s kojim je Neda prije godinu dana snimala film .

 

- Zgrožen sam. Prije godinu dana snimao sam film s njom i imala je glavnu ulogu. To je bio povratak, jer je nije bilo deset godina. Ona je izuzetna osoba, stabilna ličnost, inteligentna i drži do sebe i to ne bi napravila - uvjeren je redatelj. 

Neda se u danima prije nesreće posvetila radu u okviru Niš Art Fondacije. Neda, Kristina Ristić i Mrđan Bajić bili su članovi žirija te su odabirali radove mladih umjetnika za izložbu. 

- Neda je tako puna elana, tako odgovorna i mladim umjetnicima jako posvećena. U subotu se vratila iz Austrije, gdje je kraće vrijeme boravila, a prije njenog puta bile smo u kontaktu, dogovarale se oko svega kako bi se sav posao oko izložbe odvijao po planu i na najbolji način - kazala je Duša Patić iz uprave NAF-a. 

Glumac Feđa Stojanović, s kojim je Arnerić glumila u predstavi 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo', za Blic kaže da je mirniji otkako je dobio vijest da je Nedino stanje dobro. Liječnik tvrdi da neće biti ozbiljnih posljedica, a Stojanović smatra da je do pada došlo slučajno. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina