Show

Komentari 1

Nedovršeni memoari pokojnog Princea izaći će u listopadu...

Nedovršeni memoari pokojnog Princea izaći će u listopadu...

Dio Prinčeve knjige koja će biti objavljena pod naslovom 'The Beautiful Ones' zapravo je izuzetan primjerak memoara koje je počeo pisati prije tragične smrti

Nedovršeni memomari koje je Prince pisao prije smrti 2016. bit će objavljeni u listopadu s dosad nepoznatim fotografijama, objavio je u ponedjeljak izdavač Penguin Random House. 

Dobitnik Grammyja, izvođač poznat po androginom stilu i spolnošću nabijenim pjesmama, najavio je u ožujku 2016. da priprema memomare. Prince je tada održao konferenciju za novinare i kratak koncert mjesec dana prije nego što je umro u dobi od 57 godina slučajno se predoziravši lijekovima.

Dio Prinčeve knjige koja će biti objavljena pod naslovom 'The Beautiful Ones' zapravo je izuzetan primjerak memoara koje je počeo pisati prije tragične smrti, pri čemu je poglavlje posvećeno njegovu djetinjstvu ostalo nedovršeno, navodi izdavačka kuća  Penguin Random House.

Prinčevi Memoari bit će u prodaji od  29. listopada 2019, najavio je Penguin Random House na Twitteru.

U knjizi će biti i fotografije, albumi i riječi pjesama te njegov originalni rukopis za film 'Purple Rain' iz 1984., kvazi-biografski blockbuster koji je Princa pretvorio u superstara. 

Prince performs during "American Idol" finale at Kodak Theater in Hollywood

Prince, kojega su neki put nazivali i 'The Purple One' (Ljubičasti) jer je često nosio odjeću tih boja, ostavio je tisuće snimaka i video snimaka nastalih u njegovu domu i studiju u predgrađu Minneapolisa. Lani je u prodaju stavljen album 'Piano & A Microphone' nastao iz neobjavljene Prinčeve kolekcije s materijalom iz 1983. godine. Riječ je o njegovim jazz izvedbama na klavijaturama vlastitih i tuđih pjesama.