Obavijesti

Show

Komentari 35

Nekad i sad: Oni su na početku svoje karijere bili 'turbo limači'

Nekad i sad: Oni su na početku svoje karijere bili 'turbo limači'
1

Generacije mališana godinama su na šarenoj pozornici legendarnog 'Turbo Limach Showa' predstavljali svoje talente, a neki od njih u međuvremenu su postali prave zvijezde

VIDEO

Kada bi se devedesetih na TV ekranu pojavio legendarni Siniša Cmrk, svi su znali da je došlo vrijeme da najmlađi pokažu što znaju. Popularna emisija prikazivala se na HRT- u do 2003. godine, a poslužila je i kao 'odskočna daska' brojnim poznatim licima.

Saša Lozar

 

Turbo Limach Show 1992. #NemaVecegThrowbackaOdOvog Možda da uzmem isti 'lajbek' za Lisinski 22.4.??

A photo posted by Saša Lozar (@sasalozar) on

Prije nego što je s kolegama Tinom i Kedžom počeo pjevati da je '365 prošlo dana', danas popularni radijski voditelj i glazbenik na bini je debitirao upravo u 'Turbo Limach Showu'.  Bilo je to davne 1992. godine kada je ušao u finale i osvojio drugo mjesto. Pobijedila ga je njegova današnja kolegica Renata Sabljak.

 

Nekako se sve u životu svede na stepenice... Do vrha ne možeš ravnicom! 🏆

A photo posted by Saša Lozar (@sasalozar) on

Lidija Bačić

Atraktivna pjevačica  2000. godine je u finalu ovog showa pjevala pjesmu Emilije Kokić te ušla u top 4 izvođača te godine. Lidija danas ima uspješnu glazbenu karijeru i  vojsku obožavatelji na društvenim mrežama koji se dive njezinom glasu, ali i stasu.

Dalibor Petko

Omiljeni voditelj svojevremeno je na svom Facebook profilu objavio urnebesnu snimku svog nastupa u Turbo Limach Showu. U istom ga možemo vidjeti kako imitira Tajči i pjeva 'Hajde da ludujemo', a taj nastup oduševio je njegove brojne pratitelje, ali i kolege.

Nina Kraljić

Još kao djevojčica, Nina je uvježbavala svoje glazbene korake, pa i u sklopu HRT-ove emisije Turbo Limach Show. Tada je pjevala pjesmu ''That's the Way It Is'' Céline Dion, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Nekoliko godina kasnije pobijedila je u talent showu, a svojom jednostavnom izvedbom pjesme 'Lighthouse' uspjela se iskazati i na Eurosongu. 

61st Eurovision Song Contest - Grand Final

Ivana Kindl

Talentirana pjevačica dugi je niz godina na glazbenoj sceni, a karijeru je započela kao 'turbo limačica' pjevajući pjesmu 'Without you' Mariah Carey. 

PR fotografije

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin