Obavijesti

Show

Komentari 159

Nekad je lizala 'Snjeguljicu', a sad jede u skupim restoranima

Nekad je lizala 'Snjeguljicu', a sad jede u skupim restoranima
14

Za svoj 39. rođendan htjela je organizirati intimnu proslavu, ali ju je Milan Popović nagovorio na veliku zabavu u poznatom zagrebačkom restoranu. Slavlje se moralo odgoditi jer je Severina dobila virozu

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić danas je navršila 46 godina, a rođendan slavi u Švedskoj gdje ovaj tjedan ima koncerte. Čestitke joj stižu sa svih strana svijeta.

Severina je pjesmom podržala prijateljicu Natašu Bekvalac
Severina je pjesmom podržala prijateljicu Natašu Bekvalac

- Ti si velika ljubav, ti si sve što drugima želim - rekao joj je glazbeni menadžer Edvin Softić. Pjevačica mu je odgovorila da se zapravo rodila tek kad je rodila 'čudo' od sina Aleksandra (6). Usput se pohvalila i fotografijom iz djetinjstva. 

 

Voli vas mala Seve ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Splićanka već godinama rođendane slavi u krugu obitelji i prijatelja, a najdraži su joj oni uz sina kojeg ima iz dvogodišnje veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (51).

Uz njega, neizostavan je i bivši golman Igor Kojić (30) za kojeg se u tajnosti udala u rujnu 2015., a dva mjeseca nakon pripremili su zabavu za 500 uzvanika u Beogradu.

Svoj 45. rođendan proslavila je u rodnom Splitu na koncertnoj promociji mjuzikla 'Naša bila štorija', a u dvorani na splitskim Gripama bio je i suprug Igor. Slavlje je nastavila u restoranu Petra Graše (42) gdje ju je dočekala velika torta.

Nasa Bila Storija

Godinu dana ranije na svoj rođendan imala je veliki koncert u Novom Pazaru. Došlo je čak 20 tisuća ljudi, a za prvi poklon dobila je buket orhideja. Dan nakon, njezini prijatelji i Igor organizirali su joj iznenađenje. U Beogradu su joj pripremili malo slavlje, a glavni akteri uz Severinu bile su kuma Andrea Čermak, Iva Balent i još nekoliko bliskih prijateljica. 

U kućnoj atmosferi dočekala je 43. rođendan. Na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima sa sinom puše svjećice. Tri tjedna nakon organizirala je proslavu u jednom zagrebačkom restoranu, a na zabavu su došle, kao i uvijek, prijateljice Čermak, Radić, Balent. Emotivni trenutak dogodio se na njezin 42. rođendan kada su joj bliski prijatelji na YouTubeu objavili dirljiv video na kojem su zajedničke fotografije.

Za svoj 39. rođendan htjela je organizirati intimnu proslavu za najbliže prijatelje, ali ju je tadašnji partner Milan nagovorio na veliku zabavu u poznatom zagrebačkom restoranu. Slavlje se moralo odgoditi jer je Severina dobila virozu, a liječnici su joj savjetovali strogo mirovanje.

Hauser i Šulić su novi vladari društvenih mreža: Stigli Seve
Hauser i Šulić su novi vladari društvenih mreža: Stigli Seve

Velika proslava bila je nekoliko godina ranije kada je pjevačica za 36. rođendan napravila pravi tulum. Prijatelji i rodbina prvo su se okupili u restoranu, a slavlje su do jutarnjih sati nastavili u noćnom klubu. 

- Uvijek kada bih slavila rođendan, nisam mislila koliko imam godina, nego koliko imam prijatelja s kojima ću ga proslaviti. Hvala vam na ovom videu, hvala i svim mojim prijateljima kojih na videu nema. S vama se smijem, s vama tugujem, putujem, od vas učim. Mama mi je dala život, a vi smisao. Sretna sam što vas imam. Hvala i svim mojim obožavateljima na čestitkama putem Facebooka. Ljubim vas u srca - napisala je pjevačica nakon što je pogledala video i primila brojne čestitke. 

Severina koja obožava rođendane i iznenađenja nije uvijek imala glamurozne proslave, naime dok je još bila djevojčica majka joj je završila u bolnici.

Milan 'u akciji': Instagram je Severini uklonio Acine fotke
Milan 'u akciji': Instagram je Severini uklonio Acine fotke

- Sjećam se dana kada sam slavila šesti ili sedmi rođendan. Majka mi je završila na nekoliko mjeseci u bolnici. U to vrijeme imala sam rođendan, i tako sam ga provela s mamom ližući sladolede. Snjeguljicu, baš je bio bez veze rođendan, ali isto u isto vrijeme i simpatičan - prisjetila se Severina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...