Show

Komentari 2

Nekad je žarila i palila sa svojim hitovima, ali nakon živčanog sloma se povukla iz javnosti

Nekad je žarila i palila sa svojim hitovima, ali nakon živčanog sloma se povukla iz javnosti

Kanadska pjevačica Nelly Furtado (43) na samom vrhuncu svoje karijere se odlučila povući s scene nakon što je 2006. godine doživjela živčani slom na pozornici.

Dok je osvajala prva mjesta na glazbenim ljestvicama iza scene se Nelly Furtado (43) osjećala kao da je na samom dnu. 

- Bila sam na turneji na kojoj je bila i moja kćerkica. Bila sam i majka i pjevačica, bila sam strašno iscrpljena. Jedne noći sam stala na pozornicu i shvatila pod kakvim sam stresom. Plakala sam za vrijeme prve dvije pjesme i tada sam odlučila da ću se odmoriti od glazbe, otišla sam kući. Tada sam shvatila da samo želim biti doma s obitelji - rekla je svojedobno Furtado, koja je zbog pritiska i velikih očekivanja doživjela živčani slom.

VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens - NYC

Izjavila je i kako se nije znala snositi s velikom količinom slave koju je ostvarila u kratkom roku.

- Nakon dvije godine intenzivnih koncerata i partijanja, provela bih sate u kući u Los Angelesu i buljila u pod. Osjećala sam se kao prevarantica. Vjerovala sam da me ljudi vole zbog imidža, a ne zbog glazbe - rekla je poznata pjevačica.

German Sustainability Award 2014

Proslavila ju je pjesma 'I am Like a Bird' iz 2000. godine s njezinog debitantskog albuma 'Whoam, Nelly',a poslije toga pomela je globalnu muzičku scenu sa hitovima 'Promiscuous', 'Say it Right' i 'Maneater' koji su bili na vrhu glazbenih ljestvica. Tijekom godina izbacila je nekoliko albuma i hitova no nikada više nije dosegla onu staru slavu.

Najčitaniji članci