Show

Komentari 1

Neki su rođeni kako bi ubijali, a drugima je sudbina da vladaju

Neki su rođeni kako bi ubijali, a drugima je sudbina da vladaju

Njihov svijet postao je plamen. Vladavina prava i zakona nestala je pod čizmom bezakonja i straha. U tom oronulom svijetu budućnosti, samo se silu priznaje kao nešto bitno

Studio Lionsgate nas je protekla dva desetljeća, koliko postoje, u nekoliko navrata iznenadio svojim filmovima. To je tvrtka koja je birala kako dobra djela, tako i nevjerojatno loša. Snimili su cijelu franšizu o 'Igrama gladi', što je posve pristojan serijal, ali su nas i kaznili filmovima 'American Ultra' te 'Point Break'.

Ove godine studio je naumio napraviti film kojeg se teško može svrstati odmah u jednu kategoriju, dobar, loš ili zao. U pitanju je film 'Future World', smješten u post-apokaliptični svijet. Po prvim kadrovima iz filma rekli bismo da je to znanstveno fantastični western, podosta nalik 'Pobješnjelom Maxu'. Pijesak je posvuda, divlji auti također. Uz njih su razni divljaci odjeveni u odjeću koju je najlakše opisati kao sado mazo odjeću. Bezakonje vlada, a smrt je na svakom koraku.

Iako možda ima ljudi koji vide u ovome originalnost ili kvalitetu, moramo reći da mi nismo jedni od tih. Gotovo sve što je pokazano izgleda jako jeftino i nespretno napravljeno, s dijalozima koji su jezivo loši. A kako nije u redu da patimo sami, donosimo vam taj video da se i vi možete uvjeriti.

Pogledajte nevjerojatno blesav foršpan

Režiraju James Franco i Bruce Thierry Cheung po Chungovom scenariju, uz suradnju Jaya Davisa. Glumi sam James Franco, a pridružuju mu se Milla Jovovich, Jeffrey Wahlberg, Lucy Liu, Method Man, Suki Waterhouse and Snoop Dogg.

Film bi trebao postati dostupan krajem svibnja.

Najčitaniji članci