Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Nema filma bez grijeha: Koliko je kvalitetan novi Spider-Man?

Iako su ga gotovo svi ocijenili nevjerojatno kvalitetnim ocjenama, i dalje je 'Spider-Man: Homecoming' samo film. A ako je samo film, znači da se zalomilo i podosta grešaka koje fanovi vide

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Ovogodišnji film o Čovjeku-pauku, 'Spider-Man: Homecoming', uspio je zaraditi diljem svijeta 880 milijuna dolara na proračunu od 'samo' 175 milijuna. To je blago rečeno izvrstan rezultat no još bolje je to što su ga i kritika i publika odlično ocijenili.

Tako na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes film ima ocjenu od 92%, što mu daje titulu 'Certified Fresh', tj. 'potvrđeno svjež'. Takva ocjena je izvrsna i samo ju probrani filmovi dobiju. A na web stranici IMDB, gdje svoje ocjene ostavlja publika, film je uspio osvojiti 7,6 od 10. Kao i na Rotten Tomatoesu, i ta je ocjena izvrsna.

Foto: Facebook/Screenshot

No ipak ima onih koji u filmovima vide samo mane i greške. Jedna od takvih stranica je i YouTube stranica CinemaSins, koja u svakom svojem videu pokazuje gdje sve su greške u pojedinom filmu. A u najnovijem Spider-Manu ih je očigledno podosta velik broj.

Pogledajte video

Ovogodišnjim filmom o Spider-Manu se taj junak napokon vratio u Marvelovo okrilje, gdje ćemo ga naredne godine vidjeti u novom nastavku 'Osvetnika'.

Tema: FILM

Message