Show

Komentari 141

Nema joj kraja! Ava Karabatić postala je fatalna zavodnica

Nema joj kraja! Ava Karabatić postala je fatalna zavodnica

Spot za pjesmu 'Fetish' sniman je u Beogradu i Crnoj Gori, a Avi se najviše svidjelo snimanje na privatnim plažama u Budvi. Cijeli projekt je stajao oko 12.000 eura

One druge su samo broj, ti djevojko si fetiš moj, pjeva srpski pjevač Vladimir Petko (20) Avi Karabtić (25). Nije riječ o novoj vrućoj ljubavi, nego o spotu u kojem je starleta glavna zvijezda.

Spot za pjesmu 'Fetish' sniman je u Beogradu i Crnoj Gori, a Avi se najviše svidjelo na privatnim plažama u Budvi. Projekt je stajao oko 12.000 eura.

- Bilo je savršeno, ali i malo naporno s obzirom na to da smo radili cijele dane. Šminku su mi popravljali sedam puta na dan jer se topila na nesnosnoj vrućini. Sve sam to otrpjela i radila najbolje što znam i mogu - rekla je Ava. 

Splićanka u spotu glumi fatalnu zavodnicu koja je spremna učiniti sve kako bi osvojila svojeg muškarca. Zavodničke čari otkrivala je valjajući se po Audiju vrijednom više od 180.000 eura. Studentica kaže da joj skupocjeni auti nisu fetiš.

- Moji fetiši su knjige, putovanja, jezici i parfemi. Trenutačno čitam Dostojevskog. Opčinjena sam njime - otkrila je Ava.

U spotu je Ava također lješkarila pored bazena i krajičkom oka promatrala svoj plijen, a pjevaču nije dugo trebalo da poklekne na njezine vruće poglede. Perfekcionistica Ava uspjela se i ozlijediti kada je u vrtoglavim štiklama dizale noge visoko u zrak.

- Ma nije bilo ništa strašno, malo sam se ogrebala. Moram bolje paziti kad sam u visokim petama. Ali što da radim kada ne mogu bez njih - kaže Ava. 

Splićanki ovo nije prvi put da se našla u ovakvoj ulozi. Prije dvije godine je u spotu za pjesmu 'Kad si otišla ti' zadarskih pjevača Bepa Matešića i Davida Ricova očarala zadarskog voditelja Igora Jelenića.

Najčitaniji članci