Obavijesti

Show

Komentari 8

Nema razloga za suzama. Joško se oglasio: Nisam ja u videu. Ni ne znam iskreno što se događa!

Nema razloga za suzama. Joško se oglasio: Nisam ja u videu.  Ni ne znam iskreno što se događa!
4

Društvenim mrežama počeo se širiti video u kojemu navodno Gvardiol priznaje da ima djevojku. Joško kaže da to nije on

Na društvenim mrežama počeo se širiti video u kojemu navodno Joško Gvardiol (22) drži live te priznaje da ima djevojku. Mladi nogometaš sada se oglasio te otkrio da na viralnom videu nije on, piše Jutarnji list.

- Pa ja se nadam da se vi šalite s ovom porukom... Naravno da nisam. I zašto se toliko zamarate oko toga imam li curu ili ne - odgovorio je Gvardiol na pitanje je li to on na videu.

Viralni video rastužio žene: 'Pa zar Gvardiol ima djevojku?'
Viralni video rastužio žene: 'Pa zar Gvardiol ima djevojku?'

Nakon toga spomenuto mu je da je na videu i njegov prijatelj nogometaš Kristijan Jakić koji igra za Eintracht Frankfurt i poslali link na videozapis.

- Da, da, jasno mi je sve, ali nisam ja. Evo nisam ni znao iskreno o čemu je riječ - napisao je nogometaš.

KATAR 2022 - Joško Gvardiol i Andrej Kramarić održali konferenciju za medije

Prisjetimo se, u video je 'Gvardiol' priznao da ima djevojku te tako slomio brojna srca obožavateljica. Ipak, ispostavilo se da je riječ o lažnom videu, ali još nije jasno što se zapravo dogodilo.

Iako Gvardiol tvrdi da on nije osoba koja se pojavljuje u isječku koji je preuzet iz streama 'PUBG w/nugato & gvardiol & jaka' može se vidjeti koji su igrači bilo članovi tog streama.

Leipzig je u osmini finala Lige prvaka remizirao protiv Manchester Cityja 1-1, a gol je zabio Joško Gvardiol

Tako se može vidjeti da je Wondery igrao s igračima čiji su nadimci 'Jole_Hemingway','jakic97' i 'Nugato'. Brojni misle da je Gvardiolov gejmerski nadimak 'Jole_Hemingway'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristijan Jakić (@jakic97)

Na YouTubeu također kola videozapis u kojem se pojavljuju Chesa i navodno Joško Gvardiol. U tom se videozapisu može vidjeti da Gvardiol sjedi u istoj stolici i istoj prostoriji kao i u videozapisu u kojem navodno otkriva da ima djevojku.