Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Nema šankova za plesanje: U Lisinskom tri kralja zabave

Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Dražen Zečić nastupat će u dvorani Vatroslava Lisinskog, a Stavros je malo zabrinut jer nema stolova i šankova za plesanje

PR fotografije
Foto: PR fotografije
8 komentara

Tri dalmatinska glazbenika nastaviti će svoju 'mini' koncertnu turneju u najvećoj koncertnoj dvorani metropole. Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Dražen Zečić uzbuđeni su i garantiraju da će na koncertu 7. prosinca u Lisinskom dodatno podignuti ljestvicu kvalitete.

Mi smo prijatelji koji su, kad se sve zbroji, gotovo stoljeće na sceni. Bilo je prirodno da se ovako nešto ostvari. Svaki daje sve od sebe, nema glavnog i nema vođe, mi smo tri kralja – rekao je Grdović koji se upravo vratio sa još jedne turneje po Americi, ovaj puta u pratnji Antonije Šole.

Inicijativa je krenula jer smo htjeli oživjet našu domaću glazbu. Ne znam koliko je Lisinski dobra dvorana za nas, s obzirom da mi inače uvijek imamo stolove, šankove i mjesto za plesati ali vidjet ćemo. Ako dobro prođe stvarno možemo nastupati bilogdje – iskren je bio Stavros.

Ja sam pak idealizirao ovaj prostor  smatrao da sam ga nedostojan, ali sad imam priliku otpjevati meni najdraže pjesme poput 'U vlaku života mog' i 'Tamo gdje je srce' koje nisu na prvu loptu i odmah skakanje, i mislim da će Lisinski biti idealan za to – rekao je Dražen Zećić, najmlađi od trojca, obečavši usput i jedno iznenađenje.

Naši partneri pišu
Message