Obavijesti

Show

Komentari 124

Nema seksa, ali 'iskre frcaju': Nove romanse u Big Brotheru

Nema seksa, ali 'iskre frcaju': Nove romanse u Big Brotheru
11

Vesna ne prestaje šaputati Goranu, a osim što se drže za ruke, on ju je poljubio u dvorištu. Tina i Darko skroz su se opustili, a Mirjana je opčinila blizance Vasić

VIDEO

Život je za nas dvoje napisao nešto lijepo. Tko bi rekao da ćemo se naći u ovoj ludoj kući, tepala je Vesna Bartolić (59) jedanaest godina mlađem Goranu Todiću (48). Odnos ovo dvoje stanara postao je sve prisniji.

Vesna ne prestaje šaputati Goranu, a osim što se drže za ruke, on ju je poljubio u dvorištu.

- Kao diplomirani biolog, magistar mikrobiologije i budući doktor nauka iz prirodnih znanosti ne vidim ništa loše u simbiozi između gospođe Vesne i Gorana. Naprotiv, njihov odnos je vrlo pozitivan jer nakon dvadesetak dana boravka u kući prvi put vidim svojeg Gorana nasmijanog. Oni lijepo poštuju zadatak, iako od strane ukućana svojim slaganjem navlače trač i pogrdne riječi. Iza uspješnog muškarca stoji jaka žena, tako da sam potpuna potpora svojem Goranu - kaže zaručnica Lejla Zečić

Screenshot

Vezivanje parova posebno je razveselilo Branislava Krstića (30), kojem je stanarka Ivona Milovanović (25) tiha patnja. Brandža je stalno hvali kako je najljepša ukućanka, a čak je rekao Velikom bratu kako bi se volio seksati s njom. Ivona mu rado istiskuje prištiće, čupa obrve i riba pete.

- Ja ću tebe dovesti mami. Teddy moj dragi, kako ja tebe volim - rekla je Tina Šegetin (24) ukućanu Darku Petkovskom (27). Sramežljivi Makedonac sve se više počeo opuštati u društvu Riječanke, a padaju i poljupci.

Screenshot

Mirjana ima baš super tijelo i lijepe grudi. Ne smeta nam da se tušira gola, rekli su 23-godišnji blizanci Mika i Giba Vasić.

Dodaju da nova ukućanka, animir dama, Mirjana Praizović (22) nije njihov tip žene, ali rado gledaju njezine prpošne silikonske grudi kad se gola presvlači pred njima. Mirjana voli isticati da je ugradila silikone i uskoro ih planira povećati za još koji kubik.

Tko je 'štraca' u Big Brother kući

Hvali se da se voli družiti samo s muškarcima, a Vasiće vodi za sobom, komentiraju ukućani, po kući kao dva psa na uzici. Tjedni zadatak u kojem stanari moraju međusobno biti vezani vrpcom teško je pao Steffani Banić (20). Splićanka ne može sakriti koliko je ljubomorna što je njezin dragi Ervin Mujaković (24) vezan za Riječanku Barbaru Šegetin (25).

- Iako sam kao muško, i ovakva i onakva, ja sam za nju top model. Znam da će to potvrditi i mnogi drugi ljudi. Znam tko je ona, znam da je jeftina štraca - rekla je Steffani za Barbaru.

I Riječanka se hvali uloženim novcem u svoj izgled.

- U operacije sam uložila oko 50.000 kuna - rekla je Barbara, dok je Steffani osjetila zadovoljstvo jer smatra kako Ervin više voli prirodne djevojke poput nje. Splićanka ne može dočekati da je Veliki brat ponovno vrati u kuću kako bi bila blizu svoje ljubavi. Ervin zna da ga Steffani gleda pa mu je neugodno grliti Barbaru, a pokušava i sjesti što dalje od nje na kauču. 

Screenshot

Obitelj Vasić je uvjerena kako će opet pasti seks čim se ponovno spoje. Osim seksa između Steffani i Ervina, mnogi su uvjereni kako bi uskoro mogao pasti i onaj između Tine i Darka. Očito je novi zadatak vezivanja pobudio strasti među ukućanima koji se zajedno kupaju, presvlače i spavaju. Fenomen zaljubljivanja i seksanja u BB kući prokomentirala je psihologinja Ida Šamanović koja smatra da su ti ljudi skloni ekshibicionizmu.

Stanari ističu seksualnost

- Česta sklonost zaljubljivanju i javno pokazivanje seksualnosti vezani su uz osobine ličnosti koje često nalazimo kod stanovnika BB kuće - smatra psihologinja. Dodaje da je često riječ o ljudima koji su skloni tražiti uzbuđenja uz elemente ekshibicionizma.

- Posebno vole isticati vlastitu seksualnost kojom lako mogu privući pažnju gledatelja. Stoga su u razdoblju odvojenosti od vanjskog svijeta otvoreniji za nove ljubavne veze unutar četiri zida BB kuće - kaže Šimanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele