Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
123 komentara

Nema više naše birtije! Ruši se Sidro, legendarni klub na Savi

Na svojoj Facebook stranici objavili su fotografije i napisali: 'Jutros započelo rušenje Sidra', a ispod objave se redaju ljutiti i tužni komentari Zagrepčana

Foto: Facebook
123 komentara

Jutros je na savskom nasipu počelo rušenje brodića Sidro, legendarnom okupljalištu mladih gdje su mnogima u Zagrebu završavali najbolji izlasci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Klub je na svojoj Facebook stranici objavio fotografije i napisao: 'Jutros započelo rušenje Sidra', a ispod objave se redaju ljutiti i tužni komentari Zagrepčana.

- Odlučili su da je to ruglo grada i da treba srušiti. Došli su u osam ujutro bez najave, bez papira, bez prava na žalbu. Imali smo jedan sat za iseliti. Nismo to očekivali i mislili smo da će se to dogoditi možda na proljeće, a ne sad iz čista mira. Trebali smo imati oproštajnu feštu, a sad se nismo stigli ni propisno oprostiti - kazao je za Večernji jedan od članova upravnog odbora Sidra Ivan Stojanović.

'Ode dio naše mladosti i ludosti, Tu smo najbolja studentska jutra proveli... kakva šteta za buduće generacije, 'Vrijeme da se krene' se više nikad neće slušati isto', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Naši partneri pišu
Message