Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

'Nemam 50 trgovina, već tri. O tučnjavi se priča jer smo Romi'

Bivša reality zvijezda Seferović otvorila je jedan od prvih trgovina tekstilne robe u Rovinju. Po gradu se priča kako je on ostalim trgovcima 'otvorio put'...

Foto: Čitatelj24sata/PrivatniAlbum
79 komentara

Pobjednik druge sezone showa Big Brother iz 2005., Hamdija Seferović (40), našao se usred skandala kada se video masovne tučnjave koja se dogodila 13. srpnja u Rovinju proširio društvenim mrežama.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Seferović je bio jedan od sudionika fizičkog obračuna ispred trgovina u ulici Careri uvijek prepunoj turista. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvjeren sam da su sudionici tučnjave u fokusu javnosti samo zato što su Romi. Jer da nije tako, ovo bi bila samo jedna u nizu tučnjava koje se svugdje i stalno događaju. Ovo je odjeknulo više od ostavke ministra Marića - rekao je Seferović za Glas Istre. Dodao je kako se na mjestu tučnjave zatekao slučajno te kako je zapravo pokušavao spriječiti fizički obračun. 

Foto: Privatni album

- Kao prvo, nema ni trunke istine u tome kako se priča da je moj otac bio umješan u sukob. Kao drugo, vlasnik sam tri dućana u Rovinju, a ne pedeset kao što mi se nameće. Zbog toga što sam pripadnik nacionalne manjine ne mogu i neću da budem kriv za pogreške drugih ljudi - rekao je Hamdija za Glas Istre.

Foto: Privatni album

Bivša reality zvijezda otvorila je jedan od prvih trgovina tekstilne robe u Rovinju. Po gradu se priča kako je on ostalim trgovcima 'otvorio put'. 

MASOVNA TUČNJAVA U ROVINJU BB Hamdija o incidentu: Samo sam pokušao smiriti situaciju...

- Svašta se priča, tu sam 12 godina. Jedan je dućan na kćerino ime, ostala dva na suprugu i mene. Što se tiče rodbine, slažem se da smo umreženi, ali zato što imam rodbinu ne znači da sam odgovoran za ponašanje drugih ljudi - rekao je. 

Foto: Poslao čitatelj

Hamdija je više od 20 godina u braku s Alisom (39), a par ima sina Lorensa i kći Lorenu.

Naši partneri pišu
Message