Show

Komentari 3

'Nemamo ni mjesec dana, a već smo odradile dojenje u javnosti'

'Nemamo ni mjesec dana, a već smo odradile dojenje u javnosti'

Lana je ispričala da beba voli spavati uz šum mora, ali i urlati iz petnih žila. Iako porođaj nije prošao onako kako je priželjkivala, drago joj je da sada napokon ona i suprug uživaju sa svojom djevojčicom

Glumica Lana Gojak Bajt (37), koja je utjelovila Ninu u seriji 'Ne daj se, Nina', hrvatskoj inačici serije 'Ružna Betty', u kolovozu je rodila prvo dijete, curicu Pinu. Pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je kako se snalazi u ulozi majke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nemamo još ni mjesec dana, ali smo već prave profesionalke u šetnjama pa smo već odradile presvlačenje i dojenje u javnosti kao i urlanje iz petnih žila. Na mamino i tatino veselje volimo i spavati uz šum mora, a danas smo se vozile maminom omiljenom stazom za trčanje - pohvalila se Lana.

Djevojčicu je rodila u bolnici 'Sveti Duh' u Zagrebu, a ispričala je kako je porod tekao drukčije od planiranog. Prvenstveno, s njome na porođaju nije bio suprug Siniša- Moja ideja je bila biti što dulje u kući uz muža, u oksitocinskoj atmosferi, šetati, tražiti odgovarajuće pozicije, opuštati se, izdržavati do trenutka kada procijenimo da je vrijeme za rodilište. Realnost je bila duga noć, ja vezana na CTG, bez neke mogućnosti kretanja, konstantna vriska žena u porođajnim mukama, ali bio je vaginalni porod, kao što sam željela - ispričala je.

Noć prije nego je na svijet došla djevojčica čitala je knjigu, slušala meditacije, pravilno disala...

- Kad se zahuktalo, lupila sam glavom o zid od bolova i tražila epiduralnu - priznala je.