Obavijesti

Show

Komentari 144

Nemeš: Borba je preda mnom, nije lako kad si sam protiv svih

Nemeš: Borba je preda mnom, nije lako kad si sam protiv svih
12

Marijana je Nemešu, nakon što joj je rekao da oni biraju, rekla da će mu to biti zadnje što je napravio. Rekla mu je da ga nikom ne da i da više nema povratka

VIDEO

Brandon je stanarima otkrio da cijelu noć nije mogao spavati jer je u glavi 'premotavao' svoju koreografiju. Marijana se sjedeći ispred sobe za pušenje čudila njegovoj izjavi jer misli da ionako na kraju sve napravi po svome.

- Lesteru jel spavaš? Ja ne mogu, cijela koregorafija mi ide kroz glavu - rekao je Duško Marijani i Nemešu smijući se Brandonovoj izjavi.

Antonija i Soraja su u spavaćoj sobi pričale o tome kakvi im se muškarci mogu svidjeti. Antonija joj je rekla da joj nije bitno ništa materijalno kao i nečiji fizički izgled iako je uvijek bila s muškarcima koji su odlično izgledali.

Soraja je rekla da nikad nitko ne bi pogodio kakav je njezin tip muškarca te da  voli da se osjeća skinuto kada je netko pogleda. Pridružila im se Marijana i rekla da njoj fizički izgled ništa ne znači. 

Duško se divio cipelama koje mu je Veliki Brat posudio za nastup

- Što sretni ljudi nose. Jao živote moj. Ja imam gumene sandale pa ih lijepim kad se pokidaju. Ljepota, da me barem sada vidi Radojka - s divljenjem je Duško promatrao kožne cipele koje je dobio od Velikog Brata za izvedbu glazbenog zadatka.

Brandon je Velikom Bratu rekao da su sve njegove nesuglasice sa Sorajom nestale kada su izašli na pozornicu.

Govorio je kako je na Manhattanu dobio ulogu gazele u mjuziklu u kojem je nastupio šest puta.

- Lester i ja smo se dogovorili da zajedno idemo u Prag. Pozvao sam ga i prihvatio je ponudu, odlučili smo zajedno otići u provod. Mislim da ćemo se dobro zabaviti - rekao je oduševljeno Brandon.

'Rekla sam Nemešu da oraspoloži Marijanu, a on je rekao 'što joj ja mogu'?

Soraja je rekla Antoniji da je Nemeš sinoć sigurno zakazao jer je Marijana nervozna.

Antonija joj je rekla da će je morati oraspoložiti jer Nemeš nije htio ništa napraviti kad mu je to savjetovala.

- Neki dan sam mu rekla da je malo oraspoloži, a on mi je rekao 'što joj ja mogu?' - rekla je Antonija Soraji. 

Marijana se Velikom Bratu požalila da je cijeli dan živčana i da nema volje za ništa.

- Jučer sam bila puno bolje, ne znam što mi je danas. Takva sam se probudila - zaključila je Marijana.

Nemeš zagrlio majku u publici nakon nastupa

Duško i Horvat su prvi nastupili pred publikom koja se skupila ispred BB kuće. Nemeš i Bojana otpjevali su njegovu pjesmu 'Znam taj smešak' i pjesmu Dina Dvornika 'Daj što daš'. Nemeš je nakon nastupa zagrlio majku Nadu koja mu je tom prilikom rekla da ga voli. Bojana je nakon povratka u dvorište ukućanima rekla da je vidjela svoju obitelj i da su Nemešu došli roditelji. Nemeš je nakon povratka u kuću poljubio Marijanu i otišao u sobu za pušenje. Antonija se izgrlila sa stanarima nakon što je izbačena iz kuće. Najviše se grlila sa Sorajom koja je zaplakala zbog njezinog odlaska.

- Zavrtjelo mi se, nije lako kad si sam protiv svih. Imam borbu pred sobom i u ovoj kući se sve sazna. Saznat ću vrlo brzo što će mi reći, volio bih da moji prijatelji i obitelj budu svjesni da sam ja ja - rekao je Nemeš Velikom Bratu kada ga je pitao kako se osjećao kad je vidio roditelje među publikom.

Zaključio je da je opušten bez obzira na sve što ga čeka. Soraja nije htjela ići u ispovjedaonicu s Brandonom, a Duško ju je nagovarao da mu se pridruži jer će je Veliki Brat inače kazniti.

- Neka me kazne, ne želim ići u ispovjedaonicu. Više ne nastupamo zajedno, rekla sam Velikom Bratu da s njim više ne želim ići u ispovjedaonicu - rekla je Soraja i nakon nekog vremena ipak otišla. Veliki Brat im je čestitao na nastupu.

Marijana Nemešu: Nema povratka, ne dam te, ja sam kraljica

- Večer je bila idealna, poludio sam na sceni. Sviđa mi se publika, scena, zabavili smo se - rekao je Nirmal u ispovjedaonici u društvu Nikola i Lestera koji su zajedno s njim proglašeni pobjednicima nakon izvršenja glazbenog zadatka.

Pobjedu i ulazak u finale proslavili su kupanjem u bazenu. Zagrlili su se i pjevali 'nikom nije ljepše nego nam samo da je ovako svaki dan'.

- Nema puno izbora. Mi biramo - rekao je Nemeš Marijani. Rekla mu je da će mu to biti zadnje što je napravio ako to napravi.

- Nema povratka. Ne dam te. Ja sam kraljica - rekla mu je Marijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele