Obavijesti

Show

Komentari 65

Nemeš je drastično promijenio imidž: Ima dugu kosu i bradu

Nemeš  je drastično promijenio imidž: Ima dugu kosu i bradu
19

'Sve će biti super', govori Nemeš u videozapisu na kojem se primjećuje kako je drastično promijenio imidž. Da izgleda neprepoznatljivo tvrde i njegovi pratilji na društvenim mrežama koji ga 'časte' komplimentima

VIDEO

Nikola Nemešević, poznatiji kao Nemeš koji se natjecao 2011. godine u reality showu Big Brother, nakon dramatične završnice showa prošle godine u svibnju spektakl je napravio kad je davao otkaz na radiju na kojem je dotad radio. Odjenuo je majicu na kojoj piše 'dajem otkaz' te se snimao kako hoda zgradom radija. S njim su bili i trubači, a posvuda su letjeli konfeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Longherdonker #boban

A post shared by ɴᴇᴍᴇꜱʜ (@nemesh.boban.dzunglica) on

Iako je tada izgledao isto kao i kad se u BB kući natjecao za glavnu nagradu od gotovo 800 tisuća kuna, Nemeš danas izgleda drugačije. Naime, osim što ima podužu bradu, Nemeš je odlučio pustiti kosu do ramena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:06

- Sve će biti super - govori Nemeš u videozapisu na kojem se primjećuje kako je drastično promijenio imidž. Da izgleda neprepoznatljivo tvrde i njegovi pratilji na društvenim mrežama.

- Ajme nisam te prepoznala - piše u komentarima. U intervju za 24sata 2018. otkrio je kako je Marijana Čvrljak (33) prošlost te da u reality više nikada neće ući. 

Naime, Nemeš je javnost zaintrigirao vezom s Hrvaticom Marijanom koja je tada bila udana te majka kćerkice. Marijanina i Nemešova ljubav počela je već šesti dan u Kući.

Nemeš: 'Nisam očekivao da će moj otkaz izazvati spektakl'
Nemeš: 'Nisam očekivao da će moj otkaz izazvati spektakl'

- Prvo nisam mogao prestati misliti na nju, a onda sam deveti dan s tuđom ženom - opisao je Nemeš svoju vezu s Marijanom. Na prvom velikom tulumu u Kući Marijana i Nemeš su se poljubili te su se ubrzo i izmijenili strasti ispod plahte u krevetu u zajedničkom krevetu dok su ostali spavali. Tijekom drugog seksa svi stanari bili su budni. Nikola je odmah pitao Marijanu zna li što radi i kakve  bi posljedice mogle biti, a ona se pravila da ništa ne radi.

Screenshot RTL

Dvaput su strasti izmijenili i pred svim stanarima u bazenu. Samo bi se povukli uz rub bazena i 'obavili' sve pod vodom. Ljubav se posebno rasplamsala kada je ih BB razdvojio. Ona je ostala u  luksuznoj kući, a on je prebačen na Otpad. Nemešu je to jako teško palo i koristio je svaku priliku da bude s njom. Uskoro su prestali skrivati svoju ljubav, pa su se  ljubili i mazili pred svim sustanarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

Nakon showa Nemeš i Marijana nastavili su se viđati, no nekoliko puta su prekidali. O prvoj krizi Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014., kad su na zajednička putovanja potrošili glavninu Marijanina novca od nagrade. Tad se Nemeš odlučio vratiti u Beograd i postati pjevač.Nakon ljeta su definitivno prekinuli. Njihova ljubav potrajala je tek tri godine.

Marijani i Nemešu trebalo je dvije godine razdvojenosti da ipak shvate da žele jedno drugo, stoga se Marijana u kolovozu 2016. odlučila udati za Nemeša u Novigradu. No, idiličan brak nije dugo potrajao. Razveli su se svega osam mjeseci nakon, a Marijana nije dugo tugovala. Vjenčala se ona i treći put za konobara Tomislava Grizelja Gricka. 

Konobar se u rujnu ove godine hvalio da je Marijana njegova žena, no u prosincu je već tvrdio da se razvode. 

Marijanin divlji seks, Jadranko 'napao' Mačka, misica lupetala
Marijanin divlji seks, Jadranko 'napao' Mačka, misica lupetala

- Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više čuti za nju, nemojte me pitati ništa vezano za nju - odlučno nam je rekao Vinkovčanin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu