Obavijesti

Show

Komentari 6

Nemeš: 'Nisam očekivao da će moj otkaz izazvati spektakl'

Nemeš: 'Nisam očekivao da će moj otkaz izazvati spektakl'
6

Znao sam da će se moji prijatelji i kolege nasmijati ako to podijelim na društvenim mrežama, ali spektakl u ovakvom mjeri nisam mogao ni zamisliti. Ali hvala im svima, rekao je bivši natjecatelj Big Brothera

VIDEO

Nikola Nemešević Nemeš (30) ovog je tjedna dao otkaz na radiju na kojem je do tada radio. Ništa nije prepustio slučaju pa je tako na majicu nalijepio papir na kojem je napisao: 'Dajem otkaz'. Sa sobom je poveo trubače, a posvuda su letjeli konfeti. Kako nam je ispričao, to je napravio jer nije više mogao izdržati pritisak koji je osjećao jer su stvari u posljednjih 10-ak dana izmakle kontroli. 

- Noć prije toga nisam mogao spavati, znao sam da me očekuje stres ako odem na radio i pokušam opravdati mali propust do kojeg je došlo tijekom vikenda - govori nam Nemeš.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijeli je događaj snimao i objavio na svom YouTube kanalu, ali nije očekivao da će dobiti podršku mnogih pratitelja. 

- Znao sam da će se moji prijatelji i kolege nasmijati ako to podijelim na društvenim mrežama, ali spektakl u ovakvoj mjeri nisam mogao ni zamisliti. Ali hvala im svima. Nadam se da će bar neki ljudi koji nisu zadovoljni tretmanom na poslu razmisliti i reći poslodavcu koji maltretira njih ili kolege da je dosta - ističe glazbenik na kojeg šefica nikad nije vikala, ali se nije lijepo ophodila prema njegovim kolegama što Nemeš više nije mogao slušati.

BB Nemeš unajmio trubače koji su svirali dok je on davao otkaz
BB Nemeš unajmio trubače koji su svirali dok je on davao otkaz

Najbližima se ipak nije svidjela njegova reakcija i zabrinuti su za njega. Svjesni su da se sad njegove pjesme više neće emitirati na jedina dva radija koja su to radila. 

- Moji roditelji se sada brinu i kažu da sam samom sebi ovim nanio štetu, ali u djetinjstvu su me učili da se suprotstavim nasilnicima čak i onda kad ne maltretiraju mene, nego druge - zaključuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snima se "GUN", film by Dzon Connor, directed by Mark Nava #Gun

A post shared by ɴᴇᴍᴇꜱʜ (@nemesh.boban.dzunglica) on

Trenutačno snima John Connerov film 'Gun', koji je zasnovan na istinitom događaju, a u pitanju je srpsko-kanadska produkcija.

- Radnja se vrti oko jednog pištolja, i to traje 90 godina. Od trenutka njegove proizvodnje do danas - pojašnjava.

Odnedavno i svira s beogradskim rockabilly bendom 'Vampiri'.

- Povampirio sam se - našalio se Nemeš i nastavio:

- Oni malo stariji od trideset sigurno ih znaju po pjesmama koje su soundtrack filma 'Mi nismo Anđeli'. Sljedeće godine planiramo veliku turneju kojom ćemo obilježiti 30 godina postojanja benda. Zanimljivo je da je njihov prvi album 'Rama lama ding dong' koji je izašao 1991. bio prodavaniji u Hrvatskoj nego u Srbiji pa bi bilo dobro zasvirati negdje i u Hrvatskoj, uz dobru i staru glazbu Vampira.

Osim toga, planira dovršiti još nekoliko pjesama na kojima radi, a koje su u funky stilu. Kako nam je ispričao, bit će tu i malo bluesa, balada...

- Definitivno bih želio što češće objavljivati nove pjesme. Dosta toga stoji i čeka, ne znam ni ja što... Pa snimat ćemo spot pa nećemo... Imam sjajne glazbenike oko sebe, ali baš zbog toga što su sjajni imaju i puno obveza pa nam je malo teže okupiti se - rekao je za kraj.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju