Obavijesti

Show

Komentari 107

Nemeš je Marijanu 'proždirao' očima: Brate nemoj, provalit ću

Nemeš je Marijanu 'proždirao' očima: Brate nemoj, provalit ću
12

Dok se Marijana na zabavi zabavljala i grlila s ostalim ukućanima, Nemeš se nervozno hvatao za glavu, govorio da će provaliti u kuću i dozivao Marijanu

VIDEO

Nikada mi nije bilo gore otkad sam se rodio. Nema gore kazne. Htio sam pričati s njom, ali ona nije htjela. Nju je to nerviralo, rekao je Duško u ispovjedaonici komentirajući Tamarinu otrovnu strelicu koju mu je uputila.

Mora šutjeti od trenutka buđenja pa sve do ručka, a ukoliko nešto hitno želi reći mora to pokazati pantomimom. Veliki Brat mu je dao ploču na kojoj može pisati i tako drugima u jazbini pokazati što misli.

Soraja je za to vrijeme u kući Velikom Bratu rekla da joj je Brendon simpatičan i smiješan te da joj je u kući nedostajao netko poput njega.

- Novi stanari su mi ok, Antonija mi je simpatična, nisam primijetila ništa na njoj što mi se ne sviđa. Simpatičan i drag mi  je i Brendon iako se ostalima ne sviđa, ja se namjeravam družiti s njim - zaključila je Soraja. 

'Antonija je ok cura, Brendon je pozitivac i dobar dečko'

Brendon je Marijani rekao da mu je to umjetničko ime te da se dosad u svijetu ostvario kao plesač i glumac.

- U New Yorku sam išao na jogu, a dok sam bio mlađi išao sam na balet. Vidim sebi svjetlu budućnost, no nije još definirano čime se želim baviti, vjerojatno ću to s godinama shvatiti - rekao je Brendon Marijani koja ga je pitala da li mu je pravo ime Brendon ili Branislav. 

Ema je Velikom Bratu rekla da joj je Antonija ok i pristojna cura te da joj se i Brendon čini pozitivac i dobar dečko. 

- Brendon je moje umjetničko ime. Samo pojedini ljudi imaju privilegiju da upoznaju Branislava. Soraja je opuštena, ima svoj stav i baš je ok, stoji čvrsto na nogama. Od muških ukućana mi se ne sviđa Nemeš, a on ženskih Bojana. Možda imaju predrasude, možda nisu zadovoljni samim sobom. Oni me ne interesiraju - rekao je Brendon u ispovjedaonici.

Nemeš pjevao Marijani: Ne mogu bez tebe ja

Veliki Brat je stanarkama u ispovjedaonici rekao da su uspješno izvršile prvi dio zadatka zbog čega mogu osloboditi dva muškarca iz jazbine. Nisu mogli izabrati Nirmala i Nemeša jer ih je Žena lavica još željela zadržati za sebe. Odabrale su Lestera i Vladimira, a Veliki Brat ih je zbog izvršenog zadataka odlučio počastiti zabavom u kući.

Veliki Brat je muškaracima u jazbini omogućio da na ekranu gledaju zabavu u kući.

- Ne mogu bez tebe ja, željan sam te danima - pjevao je Nemeš Marijani promatrajući svaki njezin korak na zabavi. 

Nemeš dozivao Marijanu i dizao ruke u zrak

Dok se ona grlila se s Lesterom i Bojanom Ema je zavodljivo plesala pokraj Vladimira. Nemeš je u jednom trenutku otrčao vani i počeo pjevati. Slušao ih je u dvorištu i dizao ruke u zrak i dozivao Marijanu. Nakon toga se vratio u kuću i gledao Marijanu kako mu šalje puse. Nije mu se posebno svidjelo kada je na ekranu vidio njezinu zumiranu stražnjicu u krupnom planu.

- Nemoj brate, ja ću provaliti tamo - komentirao je nervozno hvatajući se za glavu. 

Vladimir poželio da Bojana spava pokraj njega

Nemeš se u dvorištu derao da ih voli, a Marijana se za to vrijeme grlila s Emom. Plesala je i grlila se i sa Sorajom, Antonijom i Horvatom. Antoniju je pitala da li ima prirodne grudi s obzirom da je tako mršava. Nakon što su pali na pod Soraja i Antonija su ostale ležati jedna na drugoj. Vladimir je pričao kako nikad ne bi bio grub prema ženi te se opisao nježnom osobom.

- Bojana mi je simpatična, prije mi je djelovala odbojno. Srdačno me dočekala i uzvratio sam joj istom mjerom. Svidjelo mi se njezino razmišljanje. Mogu reći da mi je ona ok - komentirao je Vladimir Bojanu u ispovjedaonici.

Iako je zaželio da spava s Antonijom kad su legli pozvao je Bojanu da dođe spavati kraj njega. Nakon nekog vremena, iako nevoljko, ona je udovoljila njegovoj želji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina