Obavijesti

Show

Komentari 246

Nemeš: Jedva čekam da vidim to dijete, ona kao da je moja...

Nemeš: Jedva čekam da vidim to dijete, ona kao da je moja...
12

Nemeš je Marijani rekao da je jako voli, a to je ispričao i Bojani kojoj je rekao kako se veseli vidjeti Marijaninu kćer te da mu se čini da zna sve o kćeri svoje voljene

VIDEO

Otkad su se preselili s otpada, Nirmal se ne slaže baš najbolje sa stanarima s kojima je živio u autobusu. Sa Sorajom uopće ne priča, a istu je taktiku počeo primjenjivati na Horvata i Emu koji su uz Soraju članovi vijeća EU u BB kući. Puno se druži s Marijanom i Bojanom. Marijana smatra da ovaj zadatak ima mnogo dublje značenje nego što se čini. Kaže da se u kući osjeća kao tajni agent i da joj je sve skupa već prisjelo. 

Duško je primjetio da su stanari u kući postali ogorčeni zbog zadatka i da jako ružno pričaju jedni o drugima. Misli da ga Bojana i Tamara ne vole te da ga ogovaraju jer govore da se 'šlihta' kako bi postao član EU. Za Nemeša kaže da je dobar dečko i prema njemu je uvijek bio fin. Nirmal ga ignorira pa ga je pitao zašto više ne priča sa njim, a on mu je odgovorio da nema vremena. Duško ne vjeruje da Nirmal dnevno nema ni pet minuta da ga pita kako je.

Uz Soraju, Horvata, Emu i Nikolu, peti član Unije postao je Duško. Preostali članovi misle da je on u najgoroj situaciji i da je ugrožen pa su ga odlučili spasiti. Horvat je rekao da bi izabrao Nirmala, no razočaralo ga je njegovo ponašanje i tračanje pa je promijenio mišljenje. Soraja se našalila da se Duško najbolje 'šlihta'. 

Duškov tajni zadatak - živcirati stanare

Soraja je Dušku dala tajni zadatak da živcira ostale stanare. Horvat ga žali jer će ga svi mrziti, no Soraja kaže kako će biti zaštićen i sve će biti u redu. Prva koju je razljutio bila je Tamara koja je počela vikati na njega u dvorištu i rekla mu da se makne od nje i da joj se više ne obraća. Soraju su razočarale Nemešove riječi da stanari koji su od početka u glavnoj kući moraju 'čuvati svoju ekipu'. 

- Ja bi se zalagao za to da se ranije otvaraju vrata da nam uđe svjež zrak u kuću - rekao je Duško kad je objašnjavao zašto bi baš on trebao biti član vijeća EU u kući Velikog Brata. 

Marijana je rekla da se ne želi nikome ulagivati, a zalagala bi se za skupljanje boca.

- Moje kvalitete su... ja sam kvalitetna, evo, prihvatila sam se kuhanja, to mi dobro ide - rekla je Marijana kad je objašnjavala zašto bi ona bila dobra članica EU. U ispovjedaonici je rekla da joj se zadatak sviđa i da joj je jako stalo da dobije imunitet jer još ne želi izaći iz kuće.

Rekao joj je da je voli

Stanari su komentirali luksuzne i obilne obroke koje jedu Soraja i Horvat dok ih ostali stanari gledaju. Bojani to jako smeta. Nemeš i Marijana za to su vrijeme ležali u sobi i mazili se.

- Volim te, mnogo - rekao je Nemeš Marijani koja mu je rekla da i ona voli njega.

Nemeš je u dvorištu predložio osnivanje YU unije i štrajk glađu. Nikola je pak Soraji tumačio zašto ju je nominirao prvi put kad je ispala iz kuće i otišla na otpad. 

- Super je zadatak, nije mogao biti bolji. Drago mi je da ja nisam predsjedavajući - rekao je Nirmal stanarima dok ih je huškao na pobunu. 

Horvat i Soraja u ispovjedaonici su čuli što su ostali stanari pričali o njima. Čuli su i Nirmala kako huška stanare na pobunu i Horvata je to jako razočaralo. 

Svi protiv EU

- Sad ovako kad gledam tu grupu u kojoj si bio, svaka ti čast - rekla je Bojana Nirmalu.

Ema je postala treći član Europske unije. Kad su birali člana Unije, Nemeš je odlučio povesti bojkot. Prvo je počeo pjevati, a zatim je održao govor kojim je stanarima htio ukazati na nužnost promjene. Ostali stanari cijelo su se vrijeme smijuljili i pljeskali mu. Soraja je smireno reagirala na njegove provokacije, a on se ponašao kao zadnji ljubomorko koji se pod utjecajem alkohola ne zna normalno ponašati. Marijana ga je podupirala ciničnim komentarima koje je dobacivala Emi.

Veliki Brat stanarima je rekao kako samo članovi Unije mogu spavati u spavaćoj sobi, a svi ostali dobili su vreće za spavanje i spavat će gdje god žele. 

- Dragi moji, kako ste mogli pretpostaviti, vrijeme je za bojkot. Ukoliko se složite i ako ste spremni riskirati dobitak, možemo se složiti da bojkotiramo ulazak u EU - rekao je Nemeš dok su ga drugi gledali, a Horvat, Soraja i Ema otišli su u spavaonicu. 

Želi čuti maloumnika

- Šutite da čujemo riječi ovog maloumnika - rekla je Soraja kojoj je Nemeš presmiješan i nije joj jasno kako to da su se svi stanari tako nepromišljeno poveli za njime, a riječ je tek o tjednom zadatku.

Veliki Brat Nemeša je pozvao u ispovjedaonicu. Rekao je da mu se ne sviđa sastav vijeća jer je među njegovim članovima osoba koja je ispala i upravo je ona sastavila Uniju kako njoj odgovara. Rekao je da mu je dosta svega i u pijanom stanju bauljao o vlasti i o tome kako moć kvari ljude,. Ipak,  odgovaralo bi mu  da je on izabran za predsjednika Unije. 

Bojana i Tamara u međuvremenu su Duška zezale da mu je 'Emica' omiljena djevojka u kući otkako je članica Unije. 

- Znam ja da si ti naviknuo da se prvo pobrineš za svoju guzicu pa zato biraj gdje ćeš spavatii - rekla je Tamara Dušku, a Nemeš je nastavio dizati pobunu.

'Svi ćemo naje.... zbog tebe'

Nemeš je rekao da on ne želi spavati u vreći i na podu već da ide u spavaonicu. Bojana mu je rekla da su svi uz njega i da razmisli o svom postupku.

- Misli na ovih šest ljudi koje vučeš u sranje. Svi ćemo naje.... zbog tebe jer ćemo ići za tobom - rekla je Bojana Nemešu koji se zatim malo smirio, no iz spavaonice je donio madrace za sebe i Marijanu. 

Bojani je ispred pušionice pričao da mu Marijana puno znači, ali volio bi s majkom i ocem popričati o tome. Smatra da će ga roditelji kad tad shvatiti. Rekao je da jako želi biti s Marijanom i da njegove roditelje ne zanima nacionalnost. Bojana ga je pitala što će biti s Marijaninom kćerkom.

- Ja jedva čekam da vidim to dijete. Ne znam što je bilo s njom dvije godine, ali ona kao da je moja - rekao je Nemeš Bojani koja je Marijani rekla da će Nemeš uspjeti i izboriti se za sve. On je za to vrijeme plakao u kući gdje ga nitko nije vidio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 246
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti