Obavijesti

Show

Komentari 383

Nemeš naljutio Soraju: Nemaš što pokazati osim da se skineš

Nemeš naljutio Soraju: Nemaš što pokazati osim da se skineš
7

Soraja je Nirmalu rekla da je ne zanimaju paraziti poput njega, a Nemeš joj je rekao da joj smeta jer nema što pokazati. Nominirali su Nirmal, Nemeš, Tamara i Radašin

VIDEO

Članovi Europske unije ukućanima su na sjednici rekli da su u ispovjedaonici čuli sve što su o njima govorili. Soraja im je otkrila da su ih gledali i vidjeli njihove uglavnom negativne komentare. Nikola je rekao Bojani da nije očekivao da će pljuvati po njemu i reći da je glumac.

- Nisam ti se pokušavao ulizivati. Zato mi je bilo ružno - rekao joj je.

Nakon što se ona pokušala opravdati riječima da nije mislila da je loš čovjek, porječkali su se Nikola i Tamara. Rekla mu je da se oni nisu cijelo vrijeme odvajali, a on je zaključio da su oni bili ti koji su se prvi odvojili od njih. Horvat se nakon toga uključio jer je bio bijesan zbog Tamarina komentara.

'Beskičmenjaci i paraziti poput tebe me ne zanimaju'

Soraja im je rekla da je mogla izabrati i Marijanu, Nemeša i ostale samo da im se uliže, a nakon toga se porječkala s Nirmalom.

- Takvi beskičmenjaci i paraziti poput tebe me ne zanimaju. Dok ostali rade ti ništa ne radiš - rekla je Soraja Nirmalu. Poludjela je nakon što je spomenuo njezine silikonske grudi te komentirao kako nije u redu da je zaštićena od ispadanja.

- U redu bi bilo da smo sada u Koloseumu. Ja sam dvaput zaradio imunitet jer sam zaslužio - nadovezao se na njihovu svađu Nemeš.

Soraja mu je rekla da se nije žalio kad su morali pjevati njegovu pjesmu te da misli da bi se žalio da je on morao pjevati nečiju pjesmu.

Veliki Brat svađu spriječio objavom izvanrednih nominacija

- Smeta ti što nemaš što pokazati osim da se skineš - rekao je Nemeš Soraji nakon čega je početak veće svađe prekinuo Veliki Brat. 

Objavio je početak izvanrednih nominacija nakon kojih su nominirani ukućani Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin. Nemeš je dva boda dao Radiši, a jedan Nirmalu dok je Nirmal njemu dao dva boda pod izlikom da on ionako želi izaći iz kuće, a jedan bod Radašinu jer ni njemu ne smeta da napusti kuću. Marijana je dva boda dala Radašinu, a jedan Nirmalu. Bojana je nominirala Nemeša uz obrazloženje da je skup za održavanje u kući, a jedan Tamari jer, kako je rekla, nema razloga da bilo koga nominira.

Tamara i Bojana zbog kazne nisu imale pravo nominirati ukućane

No, Veliki Brat  joj je rekao da Tamara i ona nemaju pravo nikoga nominirati jer su pričale o nominacijama. Radiša je Nirmalu dao dva boda jer se manje druži s njim nego s ostalima, a Lester Tamari i Marijani. Duško je Nirmalu dao dva boda jer ga izbjegava, a jedan Tamari jer ga ne voli iako mu je, kako je napomenuo, lijepa. Nikola je dva boda dao Bojani, a jedan Radašinu jer je popularan vani i misli da neće nitko glasati za njega kada bude nominiran. Horvat je dva glasa dao Tamari jer je pokazala da se drži grupe, a jedan Radiši, a Soraja je dva boda dala Nemešu. Marijana mu je nakon nominacija rekla da joj ide na živce i da će izletiti iz kuće i prije nedjelje. Soraja je komentirala kako je Horvat sve više iznenađuje, a Duško je rekao kako bi htio biti sa svima dobar, ali da to nije moguće.

- Mnogi bi prodali guzu da ne budu nominirani - rekao je Nirmal u ispovjedaonici. 

Marijana još tri dana mora spremati i kuhati posebne obroke Soraji

Marijani je produžena kazna zbog Slavičine otrovne strijele jer su joj neki od ukućana pomagali u izvršenju zadataka. Još tri dana mora spremati kuću i kuhati. Najviše ju je pogodilo što mora Soraji pripremati posebne obroke.

- Kuhat ću, spremat ću, ne znam koje još kazne postoje - rekla je Nemešu koji joj je rekao da će joj i dalje pomagati.

Nakon toga su šaputali na krevetu. Rekao joj je da je mogao srediti svoj dio posla i da će to napraviti. Nikola i Lester su zaključili da im je članstvo u Europskoj uniji pomoglo da promijene mišljenje o nekim ukućanima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 383
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele