Obavijesti

Show

Komentari 207

Nemeš: Nisam planirao ništa s Marijanom, to mi je sve čudno

Nemeš: Nisam planirao ništa s Marijanom, to mi je sve čudno
6

Nemeš je u ispovjedaonici rekao da nije navikao da njegova sreća uzrokuje tuđu nesreću te da mu je razdvajanje od Marijane pomoglo da vidi koliko mu znači

VIDEO

Nemeš, Nirmal i Horvat komentirali su Duškovu izjavu da misli da bi sve žene iz Big Brother kuće koje imaju djecu trebale ići doma. Horvat je zaključio da se Duško samo zezao te da se Marijana nije naljutila zbog toga dok je Nemeš za to vrijeme samo šutio i jeo. Na 'repertoaru' se našla i Dragana. Horvat im je otkrio kako je Duška odvela u autobus i nagovorila ga da joj kaže sve što mu je on rekao. Raspričao se i o tome kako voli tulume nakon kojih se ima o čemu pričati.

- Meni je super to što se Lester ničeg ne sjeća nakon zabave - nasmijao se Horvat.

Lester za kaznu morao masirati stanare, oprati im čarape i napraviti tortu

Veliki Brat je stanarima na otpadu uključio kamere da prate kako ukućani čiste kuću nakon zabave. Lester se u ispovjedaonici došao ispričati Velikom Bratu zbog svog ponašanja na zabavi.

- Žao mi je zbog ekipe. Ne mogu se braniti, ne mogu naći neki razlog svog ponašanja i ja sam iznenađen. Čistimo koliko možemo - rekao je Lester.

Veliki Brat mu je za kaznu naredio da ukućanima mora oprati čarape, izmasirati ih i napraviti im tortu.

'Bojana teško prihvaća poraz i ide mi na živce s pričama o nominacijama'

Stanari su dobili zadatak da se preruše u ćevape, pojedu luk i 'stisnu' u lepinju. Nakon što su uspješno izvršili zadatak Veliki Brat im je smanjio kilometražu koju moraju 'odvoziti' na dva sobna bicikla. Dok su 'vozili' do Sarajeva Lester je masirao Radašina. Big Brother je pozvao Dražena u ispovjedaonicu da ga pita kakav je njegov odnos sa stanarkama. Rekao je da je Marijani kazao kako se nije dovoljno oslobodio i da misli na obitelj koja mu nedostaje.

- Bojana i Tamara su mi ok cure, ne volim kod Bojane što stalno priča o nekim nominacijama i to mi ide na živce. Ona teško prihvaća poraze - zaključio je Dražen.

Ukućani su nakon toga dobili zadatak da sastave olimpijski znak kojeg su uspješno izvršili. Slavica je za to vrijeme stigla na otpad, komentirala je da joj je žao što nije s njima da im pomogne.

'Jadna ostat će joj traume zbog toga cijeli život'

Dragana je pitala Soraju zašto nije oprala i njezinu kapu.

- Zar te uhvatila kriza godina, smiri se malo - rekla joj je ljutito Soraja. 

Nakon što se vratila u kuću Slavica je rekla da joj je Dragana rekla da se u kući netko tijekom zabave ponašao bahato. Slavica je zatim ukorila Lestera zbog ponašanja na zabavi na što je Marijana cinično komentirala kako je Dragana jadna jer će joj zbog toga ostati traume za cijeli život. Rekla im je i kako je saznala da je Ema teško podnijela odvajanje od njih nakon što je završila na otpadu.

Nemeš, Horvat i Nirmal iskoristili su svoje pravo i posjetili kuću na pola sata dok su ih stanari otpada za to vrijeme gledali na TV ekranu. Nemeš je Marijani rekao da mu je Nikola prije dva tjedna rekao kako mu je Bojana super i zašto ne bi bio s njom dok ga je prije tri dana pitao da li je Dragana slobodna. Marijana je rekla da je pričala s njim i da je sve u redu te mu je otkrila da ju je pitao što njih dvoje misle nakon showa. Nemeš ju je pitao da li je to njegova stvar, a Marijana je rekla da ga samo zanima. 

'Nemeš je kralj, mislio sam da su Marijana i on samo dobri prijatelji'

Malo mi je čudno vidjeti Nemeša i Marijanu. Prije toga sam mislio da su dobri prijatelji, nisam očekivao da će doći do toga jer je ona udana i ima dijete. To je njen život i ona je odlučila da će to napraviti. Samo što će joj sada biti malo teže kad izađe iz kuće. Neka joj je sa srećom, rekao je Nikola u ispovjedaonici komentirajući odnos Nemeša i Marijane.

Dodao je da je Nemeš kralj i da bi mu skinuo kapu da je to gledao to na televiziji te da je Marijana svjesna što je napravila.

- Mislim da joj je žao na neki način dok na neki nije. Možda želi nešto ozbiljno, a možda ne. Vidjet ćemo što će biti - rekao je. 

'Nedostaje mi u kući moj stari prijatelj Nemeš'

Nemeš je poljubio Marijanu na odlasku i otišao na otpad nakon toga. Marijana je u ispovjedaonici rekla da više ništa ne očekuje i da je spremna na sve.

- Bilo bi lijepo kad bi se svi spojili napokon i imali priliku upoznati - rekla je i dodala da joj najviše nedostaje njezin stari prijatelj Nemeš. Rekla je da bi njihov odnos ipak nazvala više od prijateljstva i da je taj odnos u kući ispunjava.

- Razmišljam o svemu, najviše o onom izvan kuće - rekla je.

Ukućani su dobili zadatak da moraju samo mirovati kako bi im Veliki Brat smanjio kilometre koje moraju 'odvoziti'.

- Lijeni su kao Dalmatinci - komentirao je Horvat na otpadu gledajući ih za to vrijeme s ostalim stanarima na ekranu.

'Nisam navikao da moja sreća uzrokuje nečiju nesreću'

Nemeš je nakon toga Velikom Bratu rekao da mu je sve čudno u vezi s Marijanom jer ništa nije planirao.

- Došao sam ovdje samo misleći na karijeru. Zanima me jako i ovo razdvajanje mi je pomoglo da shvatim neke stvari. Ovaj fićo nije dovoljno širok da to pokažem. Taj osjećaj je nov jer nisam navikao da moja sreća prouzrokuje nečiju nesreću - rekao je Nemeš.

Dodao je da svatko prvo vodi brigu o svom životu pa onda o tuđem te da on sam poduzima odgovornost za svoje akcije.

Marijana je za to vrijeme bila u sobi za pušenje, Bojani je rekla da je zanima je li joj rođakinja rodila i da je zanima što će biti s njezinom rastavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor