Obavijesti

Show

Komentari 138

Nemeš se raduje budućnosti i boji se: Želi djecu s Marijanom

Nemeš se raduje budućnosti i boji se: Želi djecu s Marijanom
8

Ponovo joj je rekao da je voli, no ne želi planirati njihovu budućnost javno da nešto ne 'baksuzira'. Dodao je kako ne želi da njih dvoje pune novine. Ona sve to već zna

VIDEO

Nirmal je shvatio da svojim ponašanjem u BB kući samo stječe neprijatelje. Čim su ušli u glavnu kuću, počeo se intenzivno družiti s ekipom koja je tamo od početka, a stanare s kojima je tjednima živio na otpadu počeo je ogovarati i ružno se ponašati prema njima. Na kraju se ispostavilo da ga nijedna grupa ne želi. To su primjetili i Duško i Horvat koji ne shvaćaju zašto se Nirmal, kojeg su smatrali prijateljem, tako ponaša. 

- On je mislio da su oni ekipa, a mi da smo nitko i ništa, da nikome nismo važni i da će mu s njima biti bolje. A sad se zaje... jer ga oni neće i nisu dobri s njim kao što smo mi bili - rekao je Duško Horvatu. 

Poljupci u zamjenu za boju za kosu

Članovi EU, Soraja i Lester od Velikog Brata dobili su zadatak. Lester, koji je poznat po ljubljenju stanara i stanarki i primanju poljubaca, 20 minuta je morao izbjegavati poljupce. Soraja je pak dobila zadatak da poljubi deset stanara po vlastitom izboru. Čim je izašla iz ispovjedaonice spontano je počela ljubiti svakog na kog je naišla. Došla je i do Lestera, no on ju je uspješno izbjegao rekavši joj kako bi bilo bolje da ga ne ljubi jer ima alergiju na vodu iz bazena. Onje uspješno obavio svoj zadatak, no Soraja nije uspjela pa joj je morala pomoći Ema. Ni tada im nije pošlo za rukom da poljube 10 stanara. Veliki Brat Soraji je prvo dao samo jednu boju za kosu jer nije izvršila zadatak, no, nakon što je ona odbila boju jer joj ne koristi samo jedna kutija, dao joj je i drugu iako je pala zadatak.

Uvijek loše volje ujutro

- Baš me briga, nek mi produži zadatak na 65 dana - žalila se Marijana koja je morala peći palačinke kojih se Soraja zaželjela. 

Nemešu se opravdavala za neugodno ponašanje. Rekla mu je da je uvijek 'nadrkana' ujutro i da joj treba vremena da se razbudi i počne normalno funkcionirati. U ispovjedaonici je rekla da bi joj Nemeš nedostajao da u nedjelju izađe, no pomirila bi se s time jer zna da će se vidjeti kad izađu. Cijeli dan su se grlili i ljubili.

- Sad je ona u ispovjedaonici i tražila je sliku male... sigurno je ovaj opet maltretira - rekao je Nemeš Lesteru aludirajući na pitanja koja Veliki Brat sigurno postavlja Marijani. 

Tračanje ispred pušionice

Tamara je Marijani rekla da je ispočetka vjerovala da je jako proračunata i pomalo zla jer bi uvijek 'proučila situaciju' i tek onda odreagirala. 

- Ema da je malo pametnija bila bi dosadna. Ovako lupeta gluposti i sasvim je dobro jer je kao kokoš - rekao je Nemeš i nastavio tračati Emu te napomenuo koliko joj zamjera što je Marijani ukrala cigarete i brisala usta kuhinjskom krpom.

- Draga mi je i žalim je. Toliko je iskompleksirana i uvjerena da se za sve treba boriti. Još je k tome ograničena s riječima i jednostavno je žalim - rekla je Marijana i dodala Nemešu kako joj jako smeta što on često napada Emu.

Nemeš s Marijanom želi djecu

Marijana je u igri 'Pitanje - izazov' rekla da bi voljela imati troje ili četvero djece te da voli žene. Preferira mlađe muškarce jer je mlađe slađe. Nemeš je rekao da su mu draže plavuše, naročito jedna plavuša te da kad zavoli, što se ne događa često, zavoli cijelim srcem. 

Kad je igra završila Nemeš je otišao u kuhinju i s leđa zagrlio Marijanu. Ponovo joj je rekao da je voli i da želi djecu s njom, no ne želi planirati njihovu budućnost javno da nešto ne 'baksuzira'. Dodao je kako ne želi da njih dvoje pune novine. Ona mu je rekla da sve to već zna i da je to već rekao pred milijunima gledatelja.

U ispovjedaonici je Nemeš rekao kako u vezi njega i Marijane nije bilo padova, samo uspona. Shvaća da ona ima puno za izgubiti, no želi je uvjeriti da će joj s njime biti dobro i da će zajedno biti sretni. 

- Koliko me ponekad plaši budućnost, toliko joj se i radujem. Naši osjećaji samo se razvijaju i rastu - rekao je Nemeš Velikom Bratu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni