Obavijesti

Show

Komentari 226

'Nenade, sigurno ćemo se opet sresti, a do tad, sretno putuj...'

'Nenade, sigurno ćemo se opet sresti, a do tad, sretno putuj...'
45

Na posljednji oproštaj od bubnjara Nenada Šarića došli su njegovi brojni kolege i poznanici. Mnogi su plakali dok je na krematoriju svirala pjesma 'Moj lipi anđele'

VIDEO

Velika dvorana zagrebačkog krematorija na Mirogoju bila je premala za sve koji su se došli oprostiti od Nenada Šarića Brade.

Premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović i supruga strpljivo su čekali u gužvi kako bi došli do odra i izrazili sućut Nenadovoj supruzi Sanji Doležal te djeci Lani, Svenu, Lei i Luki.

- Puno vas je ovdje. Znam da bi svatko od vas htio barem još jednom porazgovarati s Bradom i nešto mu reći - kazao je u oproštajnom govoru Šarićev kolega iz benda Novi fosili Vladimir Kočiš Zec. U sjećanje na Bradu govorio je i pater Zvjezdan Linić. Istaknuo je da čovjek ne bira kad će ga Bog pozvati k sebi. Na Nenadovu posljednjem ispraćaju bila su najjača imena hrvatske estrade. Došli su Oliver Dragojević, Gibonni, bivše Divasice a mnogi su tiho plakali dok je na krematoriju svirala Oliverova pjesma 'Moj lipi anđele'.

- Nisam vjerovao da može postojati obitelj izvan obitelji, ali svi mi iz Novih fosila bili smo prava obitelj. Nenade, sigurno ćemo se opet sresti, a do tad, putuj sretno prijatelju moj - rekao je Vladimir Kočiš Zec.

Dujmić dočekivao ožalošćene glazbenike poput člana obitelji

Rajko Dujmić nije govorio na Šarićevu ispraćaju, ali na Mirogoj je došao više od sat vremena prije i dočekivao brojne glazbenike koji su se došli oprostiti.

Bez povlastica za premijera

U gužvi ispred Šarićeva odra strpljivo je više od pola sata stajao i premijer Zoran Milanović sa suprugom Sanjom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 226
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...