Obavijesti

Show

Komentari 5

Neno vrijeđao gazdu Rafu zbog njegovog izbora sluge

Neno vrijeđao gazdu Rafu zbog njegovog izbora sluge
4

Rafo je izabrao Nenu i Alena za sluge. Svizac se sam javio za tu ulogu, što je razbijesnilo Nenu koji je demonstrativno napustio sobu i naljutio ostale

VIDEO

Kako se bliži završnica, šestero preostalih farmera hvata nervoza i njihove maske naglo padaju. Iako je pred novim gazdom Rafom, koji se ne voli nikome zamjerati, bila teška odluka, za sluge je izabrao Nenu i Alena, koji se sam javio za tu ulogu. Prilikom odabira, došlo je do konflikta Nene s drugim farmerima. Neno je bio ogorčen što je gazda prihvatio Svišćev 'junački potez' aludirajući na sigurnost koju mu daje klan čiji je dio. Neni je jasno da Alena njegove 'prijateljice' neće imenovati za prvog dualista, te je nazvao Rafu slijepcem.
- Mislim da Alen nipošto nije zaslužio da bude sluga, već jedna osoba koja mjesecima ovdje radi spletke, a ako ti to ne vidiš onda si slijepac - odbrusio je Neno. Rafo je predložio da kaže tko je ta osoba, a kada je Nenin odgovor bio negativan, odlučio je da će sluga biti Alen.
- Ako je tako, onda mogu sada odmah u sobu učiti - viknuo je i napustio prostoriju. Ostali farmeri su ostali u šoku zbog takvog postupka. Farmerice su posebno bile ljute.
- Ja bih ga diskvalificirala, jer ne želi raditi - rekla je Jelena. Dvina se nadovezala da je uloga slugu prvenstveno da slušaju i izvršavaju što im se naloži. Neninu optužbu da je netko među njima manipulator, shvatila je jako osobno.
- Iako sve znam, ne želim se boriti. U ringu ću reći da prepuštam ostanak čovjeku koji je ovamo došao zbog para. Ja sigurno nisam - ljuto je izjavila Dvina, a već pet minuta kasnije nagovarala je ostale djevojke da uče i da se bore bez obzira koja će završiti u Areni.

RELIGIOZNA IVANA
Ivana tijekom svog boravka na farmi, stalno ističe kako je poštena i pravedna. Uvijek podsjeća na svoju religioznost i moral, no u nekim situacijama pokazala se u "drugačijem" svjetlu.
- Znala sam biti s likovima s kojima me je bilo sram otići negdje. Bojala sam se što će reći - rekla je Ivana. Iako govori da njezin cilj nije pobjeda, Ivanu je najviše pogodila dvostruka uloga sluškinje zbog čega je svojevremeno i plakala, a za sve dvoboje nastoji biti maksimalno pripremljena. Njena vjernost prema dečku nekim postupcima dovedena je u pitanje. Nakon dvoboja u petak, kada je Neno rekao kako mu je Josipa seksi, Ivana je "pokazala" svoju ljubomoru. Odmah ga je podsjetila kako je Yo napravila jako puno plastičnih operacija, te priznala kako joj se on sviđa još od ranije. U petak je bila bliska s Nenom, no nakon proglašenja njega za slugu, Ivana je objeručke prihvatila Dvinin plan. Sa svojim "novopečenim" kolegicama planira se svim snagama boriti protiv njega u ringu. Jelena je uvjerena da će sigurno netko od ženskog dijela završiti u ringu.

IVANA I DVINA SI DAJU KOMPLIMENTE
Unatoč sukobu s Nenom, farmeri su se morali prihvatiti posla. Svi su marljivo radili u vrtu nakon što su ga totalno zapustili. Gazda Rafo je očito ozbiljno shvatio Jožina upozorenja. Tijekom dana farmu je posjetio Mladen koji je farmere poučio nešto o biodizelu. Za trampu će farmeri morati napraviti bio gorivo, a s uzorkom koji su dobili odlučili su se malo voziti na traktoru šaleći se kako su na Off roadu. Nakon razgovora o dečkima u večernjim satima, Ivana i Dvina odlučile su si dati i poneki kompliment.
- Dvina je dokaz da možeš biti manekenka i inteligentan - izjavila je Ivana.
-A Ivana je dokaz da netko mora biti pjevačica i inteligentna - nadovezala se Dvina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina